притисни ентер »

„Австралискиот Хрват лажеше дека е заразен со ковид-19 затоа што е – Балканец“
„Австралискиот Хрват лажеше дека е заразен со ковид-19 затоа што е – Балканец“

„Австралискиот Хрват лажеше дека е заразен со ковид-19 затоа што е – Балканец“

Беше уверен дека е заразен со коронавирус, меѓутоа до официјална потврда за тоа не стигна. Контроверзниот Бернард Томиќ повторно е во центарот на вниманието кај тениската јавност, откако овој пат го лажеше светот дека е заболен со вирусот ковид-19. Пред неколку дена изјави дека не се чувствува добро и е во само изолација, но властите не сакале да го