притисни ентер »

Агрегати што „вртат“ до 20.000 вртежи
Агрегати што „вртат“ до 20.000 вртежи

Агрегати што „вртат“ до 20.000 вртежи

Во светот на атмосферските агрегати единствен начин да ја подигнете силата на вашиот автомобил или моторцикл е да ги подигнете вртежите на агрегатот. Во турбо ерата лесно е да се дојде до коњски сили, но како што велат, ако најдете начин на атмосферскиот мотор да подигнете сила, тогаш сте експерт. Во продолжение погледнете го следното видео каде ќе