притисни ентер »

Неда Украден заедно со внуците ја китеше елката
Неда Украден заедно со внуците ја китеше елката

Неда Украден заедно со внуците ја китеше елката

Неда Украден заедно со своите внуци ја украси новогодишната елка. Пејачката  објави фотографија на социјалните мрежи на која ја кити елката заедно со трите внуци, близначките Александра и Неда и малиот Душан. Елката е спремна, а и ние. Китењето започнува – напиша Неда во описот на фотката.

Неда Украден со внуците ја украси елката

Неда Украден со внуците ја украси елката

Неда Украден зедно со своите внуци ја украси новогодишната елка. Пејачката на социјалните мрежи објави фотографија на која ја кити елката заедно со трите внуци, близначките Александра и Неда, и малиот Душан. -Елката е спремна, а и ние. Китењето започнува – напиша Неда во описот на фотката. “Преубаво“, “Само напред“, “Е, тоа е богатство“, – беа само

Неда Украден со внуците ја украси елката

Неда Украден со внуците ја украси елката

Неда Украден заедно со своите внуци ја украси новогодишната елка. Пејачката  објави фотографија на социјалните мрежи на која ја кити елката заедно со трите внуци, близначките Александра и Неда и малиот Душан. Елката е спремна, а и ние. Китењето започнува – напиша Неда во описот на фотката. „Преубаво“, „Само напред“, „Е, тоа е богатство“, беа само дел

Многу радост и љубов: Неда Украден е вистинска супербабичка

Многу радост и љубов: Неда Украден е вистинска супербабичка

Неда Украден елката ја накити со своите внучиња Душан, Неда и Александра . Стокмена во тренерки, поп-пејачката одлично се забавуваше со палавите дечиња на својата ќерка Јелена . Елката е подготвена, а ние исто така! Китењето може да почне“ , порача таа во описот на фотографијата објавена на Инстаграм. Подоцна, Јелена покажа каков е финалниот изглед

Неда Украден со внуците ја украси елката

Неда Украден со внуците ја украси елката

Неда Украден уште еднаш докажа дека е посветена баба откако зедно со своите внуци ја украси новогодишната елка. Пејачката на социјалните мрежи постави фотка на која ја кити елката заедно со трите внуци, близначките Александра и Неда, и малиот Душан. -Елката е спремна, а и ние. Китењето започнува – напиша Неда во описот на фотката. “Преубаво“, “Само