притисни ентер »

Европо израдувај нè – после ќе плачеме
Европо израдувај нè – после ќе плачеме

Европо израдувај нè – после ќе плачеме

АЛЕКСАНДАР ЦВЕТКОСКИ Точно е дека владата може да падне поради одложување на датумот, но не е дека сторивме сè за да стасаме навреме и во врска со тоа, логична е народната: „многу баби – децата килави“. Ако го имаме СДСМ на ум, уште пологична е: „Не гали го детето – ќе го распрдиш“. Имаме разбирање за оправдувањата од корпусот „креативна инерција на