притисни ентер »

Алпаките од скопската Зоолошка добија летни фризури
Алпаките од скопската Зоолошка добија летни фризури

Алпаките од скопската Зоолошка добија летни фризури

Алпаката Бренди доби летна фризура. И не само Бренди, тимот на зоонегуватели од скопската Зоолошка градина се погрижи сите алпаки да добијат летни фризури и да уживаат во летото. -Одржувањето на крзното на алпаките е многу важно, а особено во летните месеци кога температурите се високи – потенцираат од Зоолошката градина.