притисни ентер »

Голема трагедија: Македонскиот модел почина на само 27 години
Голема трагедија: Македонскиот модел почина на само 27 години

Голема трагедија: Македонскиот модел почина на само 27 години

Смртта на младиот манекен Филип Алексовски кој почина на само 27 години ја потресе јавноста. На први октомври Алексовски требало да наполни 28 години. Веста за неговата смрт ја потврди и Алек Наумовски, првиот човек на македонската модна агенција „Модел Ин“ каде Алексовски долги години градеше кариера, пишуваат медиумите. View this post on Instagram

ТРАГЕДИЈА го потресе домашниот моден свет: Почина манекенот Филип Алексовски

ТРАГЕДИЈА го потресе домашниот моден свет: Почина манекенот Филип Алексовски

Почина Филип Алексовски, член на „Моделс Ин“, а веста за неговата смрт ја потврди и Алек Наумовски, првиот човек на агенцијата. Филип на први октомври ќе наполнеше 28 години. Роден е во Скопје, а со манекенство почнал да се занимава во 2008 година. Беше често ангажиран, како што пишува Наумовски, поради специфичниот изглед со кој им пркосеше на стереотипите

Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

На 28 години почина моделот Филип Алексовски, член на модната агенција „Моделс Ин“. Повеќе од десет години тој градеше успешна кариера во Македонија и регионот. „Постојат луѓе кои носат светлина во светот што е толку голема, дури и кога ќе си заминат, таа светлина ќе остане. Срцето ми е скршено“, вели Алек Наумовски од „Моделс Ин“ и додаде дека Филип

Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

На 28 години почина моделот Филип Алексовски, член на модната агенција „Моделс Ин“. Повеќе од десет години тој градеше успешна кариера во Македонија и регионот. „Постојат луѓе кои носат светлина во светот што е толку голема, дури и кога ќе си заминат, таа светлина ќе остане. Срцето ми е скршено“, вели Алек Наумовски од „Моделс Ин“ и додаде дека Филип

Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

На 28 години почина моделот Филип Алексовски, член на модната агенција „Моделс Ин“. Повеќе од десет години тој градеше успешна кариера во Македонија и регионот. „Постојат луѓе кои носат светлина во светот што е толку голема, дури и кога ќе си заминат, таа светлина ќе остане. Срцето ми е скршено“, вели Алек Наумовски од „Моделс … Continue reading Почина

ТРАГЕДИЈА го потресе домашниот моден свет: Почина манекенот Филип Алексовски

ТРАГЕДИЈА го потресе домашниот моден свет: Почина манекенот Филип Алексовски

Почина Филип Алексовски, член на „Моделс Ин“, а веста за неговата смрт ја потврди и Алек Наумовски, првиот човек на агенцијата. Филип на први октомври ќе наполнеше 28 години. Роден е во Скопје, а со манекенство почнал да се занимава во 2008 година. Беше често ангажиран, како што пишува Наумовски, поради специфичниот изглед со кој им пркосеше на стереотипите

Голема трагедија: Македонскиот модел почина на само 27 години

Голема трагедија: Македонскиот модел почина на само 27 години

Смртта на младиот манекен Филип Алексовски кој почина на само 27 години ја потресе јавноста. На први октомври Алексовски требало да наполни 28 години. Веста за неговата смрт ја потврди и Алек Наумовски, првиот човек на македонската модна агенција „Модел Ин“ каде Алексовски долги години градеше кариеше. -Исклучителен професионалец и модел кој поседуваше

На неполни 28 години почина македонскиот манекен Филип Алексовски

На неполни 28 години почина македонскиот манекен Филип Алексовски

Смртта на младиот манекен Филип Алексовски кој почина на само 27 години ја потресе јавноста. Филип на први октомври ќе наполнеше 28 години. Веста за неговата смрт ја потврди и Алек Наумовски, првиот човек на македонската модна агенција „Модел Ин“ каде Алексовски долги години градеше кариеше. -Исклучителен професионалец и модел кој поседуваше огромни

Тажна вест: Збогување со манекенот Филип Алексовски

Тажна вест: Збогување со манекенот Филип Алексовски

Модната сцена во Македонија деновиве е во тага поради смртта на младиот манекен Филип Алексовски, долгогодишен член на модната агенција „Моделс Ин“. Веста за заминувањето на ова момче кое имаше впечатлив изглед и талент и кое градеше успешна кариера во ова поле, предизвика тага кај сите оние што го познаваа и имаа можност да соработуваат со него. Роден

ТРАГЕДИЈА Почина еден од најпознатите македонски манекени

ТРАГЕДИЈА Почина еден од најпознатите македонски манекени

Почина младиот Филип Алексовски, еден од најдобрите македонски манекени. Алексовски беше член на модната агенција „Модел Ин“. Тој е роден на 1 Октомври 1993 година во Скопје. За првпат се појавува на кастинг кај  „Моделс Ин“, неговата матична куќа во 2008 година, а потоа ги посетува курсевите во 2010 година. За смртта на Алексовски нема официјални