притисни ентер »

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус
Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во последните 24 часа во Хрватска се регистрирани 280 нови случаи на коронавирус, а бројот на активни случаи е 2.103. Од нив, 293 пациенти се во болница, од кои 20 се на апарати за дишење. Во последните 24 часа починале шест лица. Од 25 февруари, кога беше регистриран првиот случај на Ковид-19 во Хрватска, регистрирани се вкупно 14.029 заболени, од

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во последните 24 часа во Хрватска се регистрирани 280 нови случаи на коронавирус, а бројот на активни случаи е 2.103. Од нив, 293 пациенти се во болница, од кои 20 се на апарати за дишење. Во последните 24 часа починале шест лица. Од 25 февруари, кога беше регистриран првиот случај на Ковид-19 во Хрватска, регистрирани се вкупно 14.029 заболени, од

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во последните 24 часа во Хрватска се регистрирани 280 нови случаи на коронавирус, а бројот на активни случаи е 2.103. Од нив, 293 пациенти се во болница, од кои 20 се на апарати за дишење. Во последните 24 часа починале шест лица. Од 25 февруари, кога беше регистриран првиот случај на Ковид-19 во Хрватска, регистрирани се вкупно 14.029 заболени, од

Хрватска со 280 нови случаи, починаа шестмина

Хрватска со 280 нови случаи, починаа шестмина

Во Хрватска во последните 24 часа забележани се 280 нови случаи на Ковид-19, па бројот на активни случаи се искачи на 2.103. Во болница има 293 пациенти, од кои 20 на респиратор. Починаа шест пациенти. До денеска вкупно се забележани 14.029 лица заболени од корона вирус, од кои 236 починаа, а 11.690 оздравеа.

Во Хрватска 280 нови случаи, шест лица починаа

Во Хрватска 280 нови случаи, шест лица починаа

Во последните 24 часа во Хрватска се евидентирани 280 нови случаи на инфекција со коронавирус, а бројот на активни случаи изнесува 2.103. Меѓу нив, 293 пациенти се во болница, од кои 20 се на респиратор. Шест лица починаа, објавија од Штабот за цивилна заштита. Од 25 февруари, кога е регистриран првиот случај на инфекција во Хрватска, до денес се евидентирани

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во последните 24 часа во Хрватска се регистрирани 280 нови случаи на коронавирус, а бројот на активни случаи е 2.103. Од нив, 293 пациенти се во болница, од кои 20 се на апарати за дишење. Во последните 24 часа починале шест лица. Од 25 февруари, кога беше регистриран првиот случај на Ковид-19 во Хрватска, регистрирани се вкупно 14.029 заболени, од

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во последните 24 часа во Хрватска се регистрирани 280 нови случаи на коронавирус, а бројот на активни случаи е 2.103. Од нив, 293 пациенти се во болница, од кои 20 се на апарати за дишење. Во последните 24 часа починале шест лица. Од 25 февруари, кога беше регистриран првиот случај на Ковид-19 во Хрватска, регистрирани се вкупно 14.029 заболени, од

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во Хрватска 280 нови случаи на коронавирус

Во последните 24 часа во Хрватска се регистрирани 280 нови случаи на коронавирус, а бројот на активни случаи е 2.103. Од нив, 293 пациенти се во болница, од кои 20 се на апарати за дишење. Во последните 24 часа починале шест лица. Од 25 февруари, кога беше регистриран првиот случај на Ковид-19 во Хрватска, регистрирани се вкупно 14.029 заболени, од

Хрватска: Шест починати, 280 заразени со корона за 24 часа

Хрватска: Шест починати, 280 заразени со корона за 24 часа

Во последните 24 часа во Хрватска се евидентирани 280 нови случаи на инфекција со коронавирус, а бројот на активни случаи изнесува 2.103, јави Index.hr . Шест лица починаа, објавија од Штабот за цивилна заштита. Од 25 февруари, кога е регистриран првиот случај на инфекција во Хрватска, до денес се евидентирани вкупно 14.029 лица заразени со новиот