притисни ентер »

Како да го искористите јогуртот со поминат рок?
Како да го искористите јогуртот со поминат рок?

Како да го искористите јогуртот со поминат рок?

Никако не го истурајте, дури и ако е малку повеќе закиселен јогуртот на кој му истекува или тукушто му истекол рокот на употреба, можете да го употребите во најразлични сосови и преливи за салати Кремав и вкусен, јогуртот е една од најсестраните и по цената, најдостапни намирници што можете да ги користите во вашата кујна. Лесно може да се вклучи во