притисни ентер »

Русокосата повеќе не е иста: Марјана Станојковска ја скрати косата
Русокосата повеќе не е иста: Марјана Станојковска ја скрати косата

Русокосата повеќе не е иста: Марјана Станојковска ја скрати косата

Најпознатата лото девојка на нашите простори, како и водителка, Марјана Станојковска важи за девојка со свој изграден стил. Таа секогаш и секаде изгледа средено и дотерано. Овојпат на големо изнeнадување на нејзините фанови, Марјана ја скрати препознатливата долга коса, и сега има кратка боб фризура.