притисни ентер »

Cupra го „обезбеди потписот“ на Тер Штеген
Cupra го „обезбеди потписот“ на Тер Штеген

Cupra го „обезбеди потписот“ на Тер Штеген

Cupra го обезбеди Германецот со еден од 1.999 примероци на Cupra Ateca Limited Edition, атрактивниот SUV со посебни спортски карактеристики и 300 коњски сили, па Тер Штеген ќе може секојдневно да ужива во перформансите на автомобилот Шпанскиот бренд Cupra го промовираше Марк Андре тер Штеген за свој нов „член“, односно глобален амбасадар и човек чие

Голманот на Барса е нов амбасадор на Cupra

Голманот на Барса е нов амбасадор на Cupra

Германскиот интернационалец Марк тер Штеген е нов светски амбасадор на спортската марка на Seat и ќе вози еден од 1.999-те примероци од Cupra Ateca Limited Edition. Германскиот фудбалер Марк тер Штеген е нов член на семејството Cupra. Ценет како еден од најдобрите голмани во светот, тер Штеген ќе има задача да ја популаризира марката Cupra во светски