притисни ентер »

20 годишното момче од Радовиш ПОЧИНАЛО ОТКАКО ГОЛТНАЛО КОКАИН да не го најде полицијата
20 годишното момче од Радовиш ПОЧИНАЛО ОТКАКО ГОЛТНАЛО КОКАИН да не го најде полицијата

20 годишното момче од Радовиш ПОЧИНАЛО ОТКАКО ГОЛТНАЛО КОКАИН да не го најде полицијата

Момчето од Радовиш кое починало откако било приведено, починало од преголема количина на кокаин. Полицијата кај него при претресот во неговиот дом пронашла и марихуана. Според „Фокус“ од неофицијални извори момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата. Обдукцијата треба да покаже колкава количина кокаин завршила во неговиот организам

20 годишното момче од Радовиш ПОЧИНАЛО ОТКАКО ГОЛТНАЛО КОКАИН да не го најде полицијата

20 годишното момче од Радовиш ПОЧИНАЛО ОТКАКО ГОЛТНАЛО КОКАИН да не го најде полицијата

Момчето од Радовиш кое починало откако било приведено, починало од преголема количина на кокаин. Полицијата кај него при претресот во неговиот дом пронашла и марихуана. Според „Фокус“ од неофицијални извори момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата. Обдукцијата треба да покаже колкава количина кокаин завршила во неговиот организам

Почина 20-годишно момче, проголтало голема количина кокаин

Почина 20-годишно момче, проголтало голема количина кокаин

Од преголема количина кокаин починало 20-годишното момче кај кое полицијата најде марихуана по извршен претрес во неговиот дом. Момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата, а сега обдукцијата треба да покаже колкава количина кокаин завршила во неговиот организам. Од болницата за велат дека попладнето го примиле В.А. дека се обиделе

20 годишното момче од Радовиш ПОЧИНАЛО ОТКАКО ГОЛТНАЛО КОКАИН да не го најде полицијата

20 годишното момче од Радовиш ПОЧИНАЛО ОТКАКО ГОЛТНАЛО КОКАИН да не го најде полицијата

Момчето од Радовиш кое починало откако било приведено, починало од преголема количина на кокаин. Полицијата кај него при претресот во неговиот дом пронашла и марихуана. Според „Фокус“ од неофицијални извори момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата. Обдукцијата треба да покаже колкава количина кокаин завршила во неговиот организам

Почина 20-годишно момче, проголтало голема количина кокаин

Почина 20-годишно момче, проголтало голема количина кокаин

Од преголема количина кокаин починало 20-годишното момче кај кое полицијата најде марихуана по извршен претрес во неговиот дом. Момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата, а сега обдукцијата треба да покаже колкава количина кокаин завршила во неговиот организам. Од болницата за велат дека попладнето го примиле В.А. дека се обиделе

Почина 20-годишно момче, проголтало голема количина кокаин

Почина 20-годишно момче, проголтало голема количина кокаин

Од преголема количина кокаин починало 20-годишното момче кај кое полицијата најде марихуана по извршен претрес во неговиот дом. Момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата, а сега обдукцијата треба да покаже колкава количина кокаин завршила во неговиот организам. Од болницата за велат дека попладнето го примиле В.А. дека се обиделе

Почина 20-годишно момче откако проголтало голема количина кокаин

Почина 20-годишно момче откако проголтало голема количина кокаин

Почина 20-годишно момче откако проголтало голема количина кокаин Од преголема количина кокаин починало 20-годишното момче кај кое полицијата најде марихуана по извршен претрес во неговиот дом. Момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата, а сега обдукцијата треба да покаже колкава количина кокаин завршила во неговиот организам. Од болницата

Проголтал кокаин за да го скрие од полицијата и се предозирал – од што почина 20-годишното момче во Радовиш

Проголтал кокаин за да го скрие од полицијата и се предозирал – од што почина 20-годишното момче во Радовиш

Од преголема количина кокаин почина 20-годишното момче кај кое полицијата најде марихуана по извршен претрес во неговиот дом. Како што дознава „ Фокус “ од неофицијални извори момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата. Обдукцијата треба да покаже колкава количина кокаин завршила во неговиот организам. Неговите витални функции престанале

Фокус: 20-годишник од Радовиш починал откако голтнал кокаин за да се скрие од полицијата

Фокус: 20-годишник од Радовиш починал откако голтнал кокаин за да се скрие од полицијата

Според информациите на порталот, момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата, а за колкава количина точно станува збор, одговор треба да даде обдукцијата. Додека траело апсењето на момчето, му се слошило и бил однесен во штипската болница, но веќе било доцна. Неговите витални функции престанале да фунцкионираат, а не помогнале ниту

Почина 20-годишно момче откако проголтало голема количина кокаин

Почина 20-годишно момче откако проголтало голема количина кокаин

Од преголема количина кокаин починало 20-годишното момче кај кое полицијата најде марихуана по извршен претрес во неговиот дом. Момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата, а сега обдукцијата треба да покаже колкава количина кокаин завршила во неговиот организам. Од болницата за велат дека попладнето го примиле В.А. дека се обиделе