притисни ентер »

Астрономски календар – 15 февруари
Астрономски календар – 15 февруари

Астрономски календар – 15 февруари

Денеска е 15 февруари, 46-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 319 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 31 минута,  а ќе зајде во 17 часот и 5 минути. Денов трае 10 часа и 34 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее 21 часот и 49 минути, а ќе зајде во 8 часот и 50 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска е сабота, 15 февруари 2020 година, 46-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 320 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 31 минута, а ќе зајде во 17 часот и 5 минути. Денов трае 10 часа и 34 минути. Месечината, која е во фаза на последна четвртина, нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 10 часот и 13 минути.

Астрономски календар: Денов трае 10 часа и 34 минути

Астрономски календар: Денов трае 10 часа и 34 минути

Денеска е сабота, 15 февруари 2020 година, 46-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 320 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 31 минута, а ќе зајде во 17 часот и 5 минути. Денов трае 10 часа и 34 минути. Месечината, која е во фаза на последна четвртина, нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 10 часот и 13 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 1 5 февруари  2020 (МИА) – Денеска е сабота, 15 февруари 2020 година, 46-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 320 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 31 минута, а ќе зајде во 17 часот и 5 минути. Денов трае 10 часа и 34 минути. Месечината, која е во фаза на последна четвртина, нема да изгрее ова деноноќие, а ќе

Астрономски календар – 14 февруари

Астрономски календар – 14 февруари

Денеска е  14 февруари, 45-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 320 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 33 минути,  а ќе зајде во 17 часот и 3 минути. Денов трае 10 часа и 30 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее 20 часот и 50 минути, а ќе зајде во 8 часот и 21 минута.

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска е петок, 14 февруари 2020 година, 45-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 321 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 33 минути, а ќе зајде во 17 часот и 3 минути. Денов трае 10 часа и 30 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 23 часот и 26 минути, а ќе зајде во 9 часот и 41 минута.

Астрономски календар: Изгрев во 6:33 часот

Астрономски календар: Изгрев во 6:33 часот

Денеска е петок, 14 февруари 2020 година, 45-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 321 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 33 минути, а ќе зајде во 17 часот и 3 минути. Денов трае 10 часа и 30 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 23 часот и 26 минути, а ќе зајде во 9 часот и 41 минута.

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 14 февруари  2020 (МИА) – Денеска е петок, 14 февруари 2020 година, 45-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 321 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 33 минути, а ќе зајде во 17 часот и 3 минути. Денов трае 10 часа и 30 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 23 часот и 26 минути, а ќе зајде

Астрономски календар – 13 февруари

Астрономски календар – 13 февруари

Денеска е 13 февруари, 44-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 321 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 34 минути,  а ќе зајде во 17 часот и 2 минути. Денов трае 10 часа и 28 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее 19 часот и 49 минути, а ќе зајде во 7 часот и 50 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е четврток, 13 февруари 2020 година, 44-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 322 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 34 минути, а ќе зајде во 17 часот и 2 минути. Денов трае 10 часа и 28 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 22 часот и 14 минути, а ќе зајде во 9 часот и 11 минути.