притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Гневот на Заев кон луѓето со поинаква сексуална ориентација може да се објасни само со огромна блискост во минатото
ВМРО-ДПМНЕ: Гневот на Заев кон луѓето со поинаква сексуална ориентација може да се објасни само со огромна блискост во минатото

ВМРО-ДПМНЕ: Гневот на Заев кон луѓето со поинаква сексуална ориентација може да се објасни само со огромна блискост во минатото

ВМРО-ДПМНЕ во свој стил ја „осуди“ навредата од премиерот Зоран Заев кон ЛГБТИ заедницата. Од опозициската партија велат дека „толкав гнев и агресија кон луѓе со поинаква сексуална ориентација може да се објаснат само со огромна блискост во минатиот период“. -Зоран Заев е во очевидна паника. Доказите кои излегуваат во јавноста за случајот рекет, кои

Заев е главата на октоподот, мозокот кој ги движи пипките како Боки Тредичи, Зоки Кичеец и Катица Јанева

Заев е главата на октоподот, мозокот кој ги движи пипките како Боки Тредичи, Зоки Кичеец и Катица Јанева

Криминалците се во Владата и ги води Зоран Заев. Тие ја уриваат Македонија и единствен начин да се спаси државата е да бидат поразени. Зоран Заев е во очевидна паника. Доказите кои излегуваат во јавноста за случајот рекет, кои го стегаат обрачот околу него се флагрантни и од нив нема бегање. Одговорност мора да има. ВМРО-ДПМНЕ најостро ги осудува навреди

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е во очигледна паника, доказите што излегуваат за „Рекет“ го стегаат обрачот околу него

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е во очигледна паника, доказите што излегуваат за „Рекет“ го стегаат обрачот околу него

Криминалците се во Владата и ги води Зоран Заев. Тие ја уриваат Македонија и единствен начин да се спаси државата е да бидат поразени, велат од ВМРО-ДПМНЕ по изјавите на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет“. „Зоран Заев е во очевидна паника. Доказите кои излегуваат во јавноста за случајот „Рекет“, кои го стегаат обрачот околу него се флагрантни

ВМРО-ДПМНЕ: Настапот на Заев докажува дека Боки Тредичи е негова креатура и дека знаел за се што се случува

ВМРО-ДПМНЕ: Настапот на Заев докажува дека Боки Тредичи е негова креатура и дека знаел за се што се случува

Криминалците се во Владата и ги води Зоран Заев. Тие ја уриваат Македонија и единствен начин да се спаси државата еда бидат поразени.Зоран Заев е во очевидна паника. Доказите кои излегуваат во јавноста за случајот рекет, кои го стегаат обрачот околу него се флагрантни и од нив нема бегање, реагира ВМРО-ДПМНЕ на изјавата на премиерот Зоран Заев во врска

ВМРО-ДПМНЕ: Ги осудуваме навредите од Заев кон новинари и врз основа на сексуална ориентација

ВМРО-ДПМНЕ: Ги осудуваме навредите од Заев кон новинари и врз основа на сексуална ориентација

Криминалците се во Владата и ги води Зоран Заев. Тие ја уриваат Македонија и единствен начин да се спаси државата е да бидат поразени, реагираше ВМРО-ДПМНЕ на денешната изјава на премиерот Зоран Заев . Криминалците се во Владата и ги води Зоран Заев. Тие ја уриваат Македонија и единствен начин да се спаси државата е да бидат поразени, реагираше ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ ги осудува навредите од Заев кон новинари и врз основа на сексуална ориентација

ВМРО-ДПМНЕ ги осудува навредите од Заев кон новинари и врз основа на сексуална ориентација

Криминалците се во Владата и ги води Зоран Заев. Тие ја уриваат Македонија и единствен начин да се спаси државата е да бидат поразени, реагираше ВМРО-ДПМНЕ на денешната изјава на премиерот Зоран Заев. Зоран Заев е во очевидна паника. Доказите кои излегуваат во јавноста за случајот ‘Рекет’, кои го стегаат обрачот околу него се флагрантни и од нив нема

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е во очигледна паника, доказите што излегуваат за „Рекет“ го стегаат обрачот околу него

ВМРО-ДПМНЕ: Заев е во очигледна паника, доказите што излегуваат за „Рекет“ го стегаат обрачот околу него

Криминалците се во Владата и ги води Зоран Заев. Тие ја уриваат Македонија и единствен начин да се спаси државата е да бидат поразени, велат од ВМРО-ДПМНЕ по изјавите на премиерот Зоран Заев во врска со случајот „Рекет“. „Зоран Заев е во очевидна паника. Доказите кои излегуваат во јавноста за случајот „Рекет“, кои го стегаат обрачот околу него се флагрантни

ВМРО-ДПМНЕ го осуди Заев за навреда врз основа на сексуална определба

ВМРО-ДПМНЕ го осуди Заев за навреда врз основа на сексуална определба

ВМРО-ДПМНЕ го осуди Заев за навреда врз основа на сексуална определба ВМРО-ДПМНЕ вечерва најостро ги осуди, како што велат од најголемата опозициона партија, навредите и заканите на Заев кон новинарите кои го обелодениле неговиот криминал. Тие исто ги осудуваат и навредите врз основа на сексуалната определба. Според ВМРО – ДПМНЕ, Зоран Заев е во очевидна

ВМРО-ДПМНЕ: Ги осудуваме навредите на Заев врз основа на сексуална определба

ВМРО-ДПМНЕ: Ги осудуваме навредите на Заев врз основа на сексуална определба

,,Криминалците се во Владата и ги води Зоран Заев. Тие ја уриваат Македонија и единствен начин да се спаси државата еда бидат поразени.Зоран Заев е во очевидна паника. Доказите кои излегуваат во јавноста за случајот рекет, кои го стегаат обрачот околу него се флагрантни и од нив нема бегање. Одговорност мора да има.ВМРО-ДПМНЕ најостро ги осудува навреди

ВМРО-ДПМНЕ: Ги осудуваме навредите на Заев врз основа на сексуална определба

ВМРО-ДПМНЕ: Ги осудуваме навредите на Заев врз основа на сексуална определба

Реакција на изјавата на Зоран Заев Криминалците се во Владата и ги води Зоран Заев. Тие ја уриваат Македонија и единствен начин да се спаси државата еда бидат поразени.Зоран Заев е во очевидна паника. Доказите кои излегуваат во јавноста за случајот рекет, кои го стегаат обрачот околу него се флагрантни и од нив нема бегање. Одговорност мора да има