притисни ентер »

Извадена од памет: Синот на Лепа Брена излета од автопат
Извадена од памет: Синот на Лепа Брена излета од автопат

Извадена од памет: Синот на Лепа Брена излета од автопат

Поради лошите временски услови и снегот во автопатот, автомобилот на синот на Лепа Брена , Стефан Живојиновиќ минатата недела изгуби контрола на патот од Копаоник . Имено, и покрај фактот што постариот син на Лепа Брена возеше бавно, неговиот автомобил завршил надвор од автопатот. „Стефан е добар возач и има добар мерцедес, но Копаоник тие денови беше

Синот на Лепа Брена доживеал сообраќајна несреќа

Синот на Лепа Брена доживеал сообраќајна несреќа

Поради лошите временски услови, синот на Лепа Брена,  Стефан Живојиновиќ претходната недела излетал од патот на Копаоник. „Стефан е добар возач и има силен мерцедес, но тие денови Копаник беше покриен со снег. Луѓето и со џипови едвај успеа да поминат. Тргна сам еден ден порано, додека неговиот помлад син Виктор остана да преноќи заедно со пријателите