притисни ентер »

Сопственик на ресторан во САД си го отпуштил синот поради хомофобија и расизам
Сопственик на ресторан во САД си го отпуштил синот поради хомофобија и расизам

Сопственик на ресторан во САД си го отпуштил синот поради хомофобија и расизам

Сопственик на ресторан во Детроит, САД, отпуштил келнер поради несоодветна објава и навредливи коментари кон хомосексуална двојка на Инстаграм. Инаку, келнерот бил син на сопственикот. Тој ги снимил познатиот шминкер Шејн Стар и неговото момче, кои биле гости во ресторанот, а потоа, без нивна дозвола ги објавил на својот профил со коментар дека Стар