притисни ентер »

Лидија Кочовска откри каква приказна стои зад нејзиниот најголем хит „Ти си тој“
Лидија Кочовска откри каква приказна стои зад нејзиниот најголем хит „Ти си тој“

Лидија Кочовска откри каква приказна стои зад нејзиниот најголем хит „Ти си тој“

Вокал кој поместува граници и талент со кој се гордее Македонија. Песните како „Што те нема“, „Доволно луд“, Ти си тој“ се врежаа во срцата на многумина и ги оковечија како македонски евергрини. Безвременската Лидија Кочовска за камерата на Ексклузив откри каква приказна стои зад песната „Ти си тој“ и замислете после толку поминати години се уште тие

Лидија Кочовска откри каква приказна стои зад нејзиниот најголем хит „Ти си тој“

Лидија Кочовска откри каква приказна стои зад нејзиниот најголем хит „Ти си тој“

Вокал кој поместува граници и талент со кој се гордее Македонија. Песните како „Што те нема“, „Доволно луд“, Ти си тој“ се врежаа во срцата на многумина и ги оковечија како македонски евергрини. Безвременската Лидија Кочовска за камерата на Ексклузив откри каква приказна стои зад песната „Ти си тој“ и замислете после толку поминати години се уште тие