притисни ентер »

Вработен во рудник починал од струен удар
Вработен во рудник починал од струен удар

Вработен во рудник починал од струен удар

Вработен во рудник во Радовиш вчера починал од струен удар додека изведувал работи на трафостаница, информираат од МВР. Во полициската станица Радовиш од Итна медицинска помош вчера, во 14:20 часот било пријавено дека вработен во рудник во Радовиш А.Р. (59) од село Воиславци, додека изведувал работи на трафостаница го удрил струен удар, по што починал

Почина рудар од струен удар додека работел на трафостаница

Почина рудар од струен удар додека работел на трафостаница

Педесетидеветгодишен рудар од селото Воиславци, починал од струен удар, додека изведувал работи на трафостаница. А.Р бил вработен во рудникот во Радовиш. Увид на местото извршиле Јавен обвинител, трудов инспектор, инспектори од Државен инспекторат за електрика и опрема во рударството и екипа на Полициската станица Радовиш. По наредба на Јавен обвинител,

Почина вработен во рудник во Радовиш од струен удар

Почина вработен во рудник во Радовиш од струен удар

Вработен во рудник во Радовиш вчера починал од струен удар додека изведувал работи на трафостаница, информираат од МВР. Во полициската станица Радовиш од Итна медицинска помош вчера, во 14:20 часот било пријавено дека вработен во рудник во Радовиш А.Р. (59) од село Воиславци, додека изведувал работи на трафостаница го удрил струен удар, по што починал

Почина рудар од струен удар додека работел на трафостаница

Почина рудар од струен удар додека работел на трафостаница

Педесетидеветгодишен рудар од селото Воиславци, починал од струен удар, додека изведувал работи на трафостаница. А.Р бил вработен во рудникот во Радовиш. Увид на местото извршиле Јавен обвинител, трудов инспектор, инспектори од Државен инспекторат за електрика и опрема во рударството и екипа на Полициската станица Радовиш. По наредба на Јавен обвинител,

Почина рудар од струен удар додека работел на трафостаница

Почина рудар од струен удар додека работел на трафостаница

Педесетидеветгодишен рудар од селото Воиславци, починал од струен удар, додека изведувал работи на трафостаница. А.Р бил вработен во рудникот во Радовиш. Увид на местото извршиле Јавен обвинител, трудов инспектор, инспектори од Државен инспекторат за електрика и опрема во рударството и екипа на Полициската станица Радовиш. По наредба на Јавен обвинител,

Почина вработен во рудник во Радовиш од струен удар

Почина вработен во рудник во Радовиш од струен удар

Вработен во рудник во Радовиш вчера починал од струен удар додека изведувал работи на трафостаница, информираат од МВР. Во полициската станица Радовиш од Итна медицинска помош вчера, во 14:20 часот било пријавено дека вработен во рудник во Радовиш А.Р. (59) од село Воиславци, додека изведувал работи на трафостаница го удрил струен удар, по што починал

Почина вработен во рудник во Радовиш од струен удар

Почина вработен во рудник во Радовиш од струен удар

Во полициската станица Радовиш од Итна медицинска помош вчера, во 14:20 часот било пријавено дека вработен во рудник во Радовиш А.Р. (59) од село Воиславци, додека изведувал работи на трафостаница го удрил струен удар, по што починал. Увид на местото извршиле јавен обвинител, трудов инспектор, инспектори од Државен инспекторат за електрика и опрема

Од струен удар почина работник од Радовиш

Од струен удар почина работник од Радовиш

Полицијата соопшти дека станува збор за А.Р. (59) од село Воиславци. Работник во рудник во Радовиш вчера починал од струен удар додека изведувал работи на трафостаница, информира МВР. Полицијата соопшти дека станува збор за А.Р. (59) од село Воиславци. Увид на местото извршиле јавен обвинител, трудов инспектор, инспектори од Државен инспекторат за

Радовишанец вработен во рудник починал од струен удар

Радовишанец вработен во рудник починал од струен удар

Вработен во рудник во Радовиш, на возраст од 59 години, починал од струен удар вчера, откако изведувал работи на трафостаница, пренесува МВР. „На 13.03.2019 во 14.20 часот во Полициска станица Радовиш од Итна медицинска помош било пријавено дека вработен во рудник во Радовиш, А.Р.(59) од село Воиславци, додека изведувал работи на трафостаница го удрил

Почина вработен во рудник во Радовиш од струен удар

Почина вработен во рудник во Радовиш од струен удар

Вработен во рудник во Радовиш вчера починал од струен удар додека изведувал работи на трафостаница, информираат од МВР. Во полициската станица Радовиш од Итна медицинска помош вчера, во 14:20 часот било пријавено дека вработен во рудник во Радовиш А.Р. (59) од село Воиславци, додека изведувал работи на трафостаница го удрил струен удар, по што починал