притисни ентер »

Инфо деновите за ИПАРД Програмата продолжуваат во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје
Инфо деновите за ИПАРД Програмата продолжуваат во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје

Инфо деновите за ИПАРД Програмата продолжуваат во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје

По посетата на Ранковце, Свети Николе и Струмица, ИПАРД инфо караванот продолжува во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје. Средбата со заинтересираните граѓани во Прилеп ќе се одржи во салата на општината, утре со почеток во 11:00 часот. Наредниот ден, на 16-ти јануари, на листата е Тетово каде средбата ќе започне во 10:00 часот во големата сала на општината,

Инфо деновите за ИПАРД Програмата продолжуваат во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје

Инфо деновите за ИПАРД Програмата продолжуваат во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје

По посетата на Ранковце, Свети Николе и Струмица, ИПАРД инфо караванот продолжува во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје. Средбата со заинтересираните граѓани во Прилеп ќе се одржи во салата на општината, утре со почеток во 11:00 часот. Наредниот ден, на 16-ти јануари, на листата е Тетово каде средбата ќе започне во 10:00 часот во големата сала на општината,

Инфо деновите за ИПАРД Програмата продолжуваат во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје

Инфо деновите за ИПАРД Програмата продолжуваат во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје

По посетата на Ранковце, Свети Николе и Струмица, ИПАРД инфо караванот продолжува во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје. Средбата со заинтересираните граѓани во Прилеп ќе се одржи во салата на општината, утре со почеток во 11:00 часот. Наредниот ден, на 16-ти јануари, на листата е Тетово каде средбата ќе започне во 10:00 часот во големата сала на општината,

Инфо деновите за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје

Инфо деновите за Мерка 3 од ИПАРД Програмата 2014-2020 продолжуваат во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје

По посетата на Ранковце, Свети Николе и Струмица, ИПАРД инфо караванот продолжува во следните градови: Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје. Средбата со заинтересираните граѓани во Прилеп ќе се одржи во салата на општината, утре со почеток во 11:00 часот. Наредниот ден, на 16-ти јануари, на листата е Тетово каде средбата ќе започне во 10:00 часот во големата

Инфо деновите за мерка 3 од ИПАРД-програмата 2014-2020 продолжуваат во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје

Инфо деновите за мерка 3 од ИПАРД-програмата 2014-2020 продолжуваат во Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје

По посетата на Ранковце, Свети Николе и Струмица, ИПАРД инфо караванот продолжува во следните градови: Прилеп, Тетово, Кичево и Скопје. Средбата со заинтересираните граѓани во Прилеп ќе се одржи во салата на општината, утре со почеток во 11:00 часот. Наредниот ден, на 16-ти јануари, на листата е Тетово каде средбата ќе започне во 10:00 часот во големата