притисни ентер »

“ТРИКИ ЌЕ ТЕ СЛЕДИ СЕКОГАШ ЧЕКОР ДО ТЕБЕ“: Трифун Костовски и ја честиташе матурата на внуката Неда
“ТРИКИ ЌЕ ТЕ СЛЕДИ СЕКОГАШ ЧЕКОР ДО ТЕБЕ“: Трифун Костовски и ја честиташе матурата на внуката Неда

“ТРИКИ ЌЕ ТЕ СЛЕДИ СЕКОГАШ ЧЕКОР ДО ТЕБЕ“: Трифун Костовски и ја честиташе матурата на внуката Неда

Бизнисменот Трифун Костовски на својата внука Неда Костовска и посака само успеси на патот кој го избрала, а тој, како што ветува, секогаш ќе ја следи и ќе и помага. Радоста од внуката матурантка тој ја сподели и со јавноста преку својот Фејсбук профил. „Честитки за сите матуранти во Република Македонија, со мои најискрени желби за нивно доизградување

„Ангел мој, ти поскаувам успех, а Трики ќе те прати секогаш“: Костовски ѝ честиташе матура на својата внука

„Ангел мој, ти поскаувам успех, а Трики ќе те прати секогаш“: Костовски ѝ честиташе матура на својата внука

Бизнисменот Трифун Костовски сподели убава вест за јавноста преку својот фејсбук профил. -Честитки за сите матуранти во Република Македонија, со мои најискрени желби за нивно доизградување како луѓе кои треба да бидат иднината на нашата држава.Учете мили мои деца, наоружајте се со знаење, само така ќе успеете во сопствениот живот и животот на целокупната

„Ангел мој, ти поскаувам успех, а Трики ќе те прати секогаш“: Костовски ѝ честиташе матурата на својата внуката

„Ангел мој, ти поскаувам успех, а Трики ќе те прати секогаш“: Костовски ѝ честиташе матурата на својата внуката

Бизнисменот Трифун Костовски сподели убава вест за јавноста преку својот фејсбук профил. -Честитки за сите матуранти во Република Македонија, со мои најискрени желби за нивно доизградување како луѓе кои треба да бидат иднината на нашата држава.Учете мили мои деца, наоружајте се со знаење, само така ќе успеете во сопствениот живот и животот на целокупната

ТРИКИ ЌЕ ТЕ СЛЕДИ СЕКОГАШ ЧЕКОР ДО ТЕБЕ - Костовски горд на внуката, матурантката Неда

ТРИКИ ЌЕ ТЕ СЛЕДИ СЕКОГАШ ЧЕКОР ДО ТЕБЕ - Костовски горд на внуката, матурантката Неда

Матурантите се гордост за секој родител, но и за бабите и дедовците кои се радуваат на успесите на своите внуци. Убавата Неда Костовска е гордост за нејзиниот дедо Трифун Костовски, кој и посака само успеси на патот кој го избрала, а тој, како што ветува, секогаш ќе ја следи и ќе и помага. Радоста од внуката матурантка бизнисменот Трифун Костовски