притисни ентер »

Нема повеќе кивање и чешање, откриена вакцина за љубителите на мачки
Нема повеќе кивање и чешање, откриена вакцина за љубителите на мачки

Нема повеќе кивање и чешање, откриена вакцина за љубителите на мачки

Швајцарски научници развиле вакцина, која на лицата со алергија од мачки, ќе им овозможи да се дружат со овие миленичиња. Истражувањата покажале дека најчестата причина за алергија е гликопротеин Фел д1, кој се наоѓа во плунката на мачката, дланките и кожата. Кога протеинот ќе навлезе во организамот на лицата со алергија на мачки, се активира реактивен

Нема повеќе кивање и чешање, откриена вакцина за љубителите на мачки

Нема повеќе кивање и чешање, откриена вакцина за љубителите на мачки

Швајцарски научници развиле вакцина, која на лицата со алергија од мачки, ќе им овозможи да се дружат со овие миленичиња. Истражувањата покажале дека најчестата причина за алергија е гликопротеин Фел д1, кој се наоѓа во плунката на мачката, дланките и кожата. Кога протеинот ќе навлезе во организамот на лицата со алергија на мачки, се активира реактивен

Нема повеќе кивање и чешање, откриена вакцина за љубителите на мачки

Нема повеќе кивање и чешање, откриена вакцина за љубителите на мачки

Швајцарски научници развиле вакцина која на лицата со алергија од мачки ќе им овозможи да се дружат со овие миленичиња. Истражувањата покажале дека најчестата причина за алергија е гликопротеин Фел д1, кој се наоѓа во плунката на мачката, дланките и кожата. Кога протеинот ќе навлезе во организамот на лицата со алергија на мачки, се активира реактивен

Пронајдена е вакцина за лицата алергични на мачки

Пронајдена е вакцина за лицата алергични на мачки

Швајцарски научници развиле вакцина, која на лицата со алергија од мачки, ќе им овозможи да се дружат со овие миленичиња. Истражувањата покажале дека најчестата причина за алергија е гликопротеин Фел д1, кој се наоѓа во плунката на мачката, дланките и кожата. Кога протеинот ќе навлезе во организамот на лицата со алергија на мачки, се активира реактивен