притисни ентер »

Доаѓа ли Џенифер Лопез навистина на приватен настан во Белград: „Не смее да биде вознемирувана од гостите и од медиумите“
Доаѓа ли Џенифер Лопез навистина на приватен настан во Белград: „Не смее да биде вознемирувана од гостите и од медиумите“

Доаѓа ли Џенифер Лопез навистина на приватен настан во Белград: „Не смее да биде вознемирувана од гостите и од медиумите“

Српските медиуми најавуваат дека Џенифер Лопез наводно ќе дојде во Белград, а нејзиниот настап на приватна забава ќе чини 200 илјади евра. Според српските портали, организирано е да слета на белградскиот аеродром со приватен авион, а на пистата ќе биде пречекана со луксузен мерцедес. Оттаму директно ќе биде однесена на настанот каде што треба да настапи

Џенифер Лопез оваа пролет повторно доаѓа во Србија!

Џенифер Лопез оваа пролет повторно доаѓа во Србија!

Една од најпопуларните и најголеми светски ѕвезди Џенифер Лопез, како што дознава Курир, оваа пролет повторно доаѓа во Србија! Латино дивата ќе пристигне во Белград на крајот на мај со приватен авион, а тука ја чека веридба на приватна забава на влијателен, познат локален бизнисмен кој за оваа намена одвоил дури 200.000 евра! Како што наведува Курир,

ЏЕЈ ЛО ВО МАЈ ДОАЃА ВО СРБИЈА! Ќе гостува на ексклузивна забава на локален бизнисмен, еве КОЛКУ ПЛАТИ за ова задоволство

ЏЕЈ ЛО ВО МАЈ ДОАЃА ВО СРБИЈА! Ќе гостува на ексклузивна забава на локален бизнисмен, еве КОЛКУ ПЛАТИ за ова задоволство

Една од најпопуларните и најголеми светски ѕвезди Џенифер Лопез, како што дознава Курир, оваа пролет повторно доаѓа во Србија! Латино дивата ќе пристигне во Белград на крајот на мај со приватен авион, а тука ја чека веридба на приватна забава на влијателен, познат локален бизнисмен кој за оваа намена одвоил дури 200.000 евра! Како што наведува Курир,

ЏЕЈ ЛО ВО МАЈ ДОАЃА ВО СРБИЈА! Ќе гостува на ексклузивна забава на локален бизнисмен, еве КОЛКУ ПЛАТИ за ова задоволство

ЏЕЈ ЛО ВО МАЈ ДОАЃА ВО СРБИЈА! Ќе гостува на ексклузивна забава на локален бизнисмен, еве КОЛКУ ПЛАТИ за ова задоволство

Една од најпопуларните и најголеми светски ѕвезди Џенифер Лопез, како што дознава Курир, оваа пролет повторно доаѓа во Србија! Латино дивата ќе пристигне во Белград на крајот на мај со приватен авион, а тука ја чека веридба на приватна забава на влијателен, познат локален бизнисмен кој за оваа намена одвоил дури 200.000 евра! Како што наведува Курир,

ЏЕЈ ЛО ВО МАЈ ДОАЃА ВО СРБИЈА! Ќе гостува на ексклузивна забава на локален бизнисмен, еве КОЛКУ ПЛАТИ за ова задоволство

ЏЕЈ ЛО ВО МАЈ ДОАЃА ВО СРБИЈА! Ќе гостува на ексклузивна забава на локален бизнисмен, еве КОЛКУ ПЛАТИ за ова задоволство

Една од најпопуларните и најголеми светски ѕвезди Џенифер Лопез, како што дознава Курир, оваа пролет повторно доаѓа во Србија! Латино дивата ќе пристигне во Белград на крајот на мај со приватен авион, а тука ја чека веридба на приватна забава на влијателен, познат локален бизнисмен кој за оваа намена одвоил дури 200.000 евра! Како што наведува Курир,

Џеј Ло доаѓа во Белград? Српски милионер платил 200.000 евра за нејзино 2-часовно присуство на приватна забава

Џеј Ло доаѓа во Белград? Српски милионер платил 200.000 евра за нејзино 2-часовно присуство на приватна забава

Џенифер Лопез наводно во мај ќе пристигне во Белград, а познатата пејачка била поканета на приватната прослава на српски милионер. Латино дивата ќе биде на приватна забава на бизнисмен кој за тоа наводно платил 200.000 евра. Овој српски бизнисмен и претходно организирал забави од овој тип, на кои присуствувале познати личности. „На забавата е предвидено

Џеј Ло доаѓа во Белград? Српски милионер платил 200.000 евра за нејзино 2-часовно присуство на приватна забава

Џеј Ло доаѓа во Белград? Српски милионер платил 200.000 евра за нејзино 2-часовно присуство на приватна забава

Џенифер Лопез наводно во мај ќе пристигне во Белград, а познатата пејачка била поканета на приватната прослава на српски милионер. Латино дивата ќе биде на приватна забава на бизнисмен кој за тоа наводно платил 200.000 евра. Овој српски бизнисмен и претходно организирал забави од овој тип, на кои присуствувале познати личности. „На забавата е предвидено

Џеј Ло доаѓа во Белград? Српски милионер платил 200.000 евра за нејзино 2-часовно присуство на приватна забава

Џеј Ло доаѓа во Белград? Српски милионер платил 200.000 евра за нејзино 2-часовно присуство на приватна забава

Џенифер Лопез наводно во мај ќе пристигне во Белград, а познатата пејачка била поканета на приватната прослава на српски милионер. Латино дивата ќе биде на приватна забава на бизнисмен кој за тоа наводно платил 200.000 евра. Овој српски бизнисмен и претходно организирал забави од овој тип, на кои присуствувале познати личности. „На забавата е предвидено

Српски милионер платил 200.000 евра за 2-часовно присуство на Џеј Ло на приватна забава: Пејачката доаѓа во Белград?

Српски милионер платил 200.000 евра за 2-часовно присуство на Џеј Ло на приватна забава: Пејачката доаѓа во Белград?

Џенифер Лопез наводно во мај ќе пристигне во Белград, а познатата пејачка била поканета на приватната прослава на српски милионер. Латино дивата ќе биде на приватна забава на бизнисмен кој за тоа наводно платил 200.000 евра. Овој српски бизнисмен и претходно организирал забави од овој тип, на кои присуствувале познати личности. „На забавата е предвидено

Џеј Ло пристигнува во Србија во мај! Ќе биде гостинка на ексклузивна забава на познат бизнисмен, а еве колку пари ќе добие

Џеј Ло пристигнува во Србија во мај! Ќе биде гостинка на ексклузивна забава на познат бизнисмен, а еве колку пари ќе добие

Една од најпопуларните и најголеми светски ѕвезди Џенифер Лопез, како што пренесоа српските медиуми, оваа пролет повторно доаѓа во Србија! Латино дивата ќе пристигне во Белград на крајот на мај со приватен авион, а тука ја чека веридба на приватна забава на влијателен, познат локален бизнисмен, кој за таа цел одвоил дури 200.000 евра ! Како што наведува