притисни ентер »

Да го зачуваме менталното здравје на нашите најмлади!
Да го зачуваме менталното здравје на нашите најмлади!

Да го зачуваме менталното здравје на нашите најмлади!

Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите. Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите. Во услови на актуелната пандемија, се

[Став] Да го зачуваме менталното здравје на нашите најмлади!

[Став] Да го зачуваме менталното здравје на нашите најмлади!

Илустративна фотографија - ФОТО: Külli Kittus / Unsplash Пишува: Јасмина Дечков Реакцијата на семејството и блиските во однос на пандемијата е пресуден фактор кој влијае на емотивната состојба, размислувањата и однесувањето на младите. Во услови на актуелната пандемија, се соочуваме со промени во многу сфери од животот кои имаат неминовно влијание