притисни ентер »

За едни пари, за други љубов
За едни пари, за други љубов

За едни пари, за други љубов

ОВЕН Работa: Немојте да верувате во сите гласини кои кружат околу вас. Не е секој трач вистина. Проверете ги убаво информациите. Љубов: Можно е да ја идеализирате личноста која ви значи и не ви е лесно да ја прифатите реалноста. Здравје: Низок притисок. БИК Работа: Најдобро би било да пробате подобро да се сконцентрирате на вашата работа. Од вас зависи

Дневен хороскоп за сабота

Дневен хороскоп за сабота

ОВЕН Работa: Немојте да верувате во сите гласини кои кружат околу вас. Не е секој трач вистина. Проверете ги убаво информациите. Љубов: Можно е да ја идеализирате личноста која ви значи и не ви е лесно да ја прифатите реалноста. Здравје: Низок притисок. БИК Работа: Најдобро би било да пробате подобро да се сконцентрирате на вашата работа. Од вас зависи

Дневен хороскоп за 12 јануари

Дневен хороскоп за 12 јануари

ОВЕН Немојте да верувате во сите гласини кои кружат околу вас. Не е секој трач вистина. Проверете ги убаво информациите. Можно е да ја идеализирате личноста која ви значи и не ви е лесно да ја прифатите реалноста. Низок притисок. БИК Најдобро би било да пробате подобро да се сконцентрирате на вашата работа. Од вас зависи исходот во околностите во кои

Дневен хороскоп за 12 јануари

Дневен хороскоп за 12 јануари

ОВЕН Немојте да верувате во сите гласини кои кружат околу вас. Не е секој трач вистина. Проверете ги убаво информациите. Можно е да ја идеализирате личноста која ви значи и не ви е лесно да ја прифатите реалноста. Низок притисок. БИК Најдобро би било да пробате подобро да се сконцентрирате на вашата работа. Од вас зависи исходот во околностите во кои

Дневен хороскоп: Овој хороскопски знак го очекува заработувачка, а еве што ги очекува водолиите

Дневен хороскоп: Овој хороскопски знак го очекува заработувачка, а еве што ги очекува водолиите

Дневен хороскоп: Овој хороскопски знак го очекува заработувачка, а еве што ги очекува водолиите ОВЕН Работa: Немојте да верувате во сите гласини кои кружат околу вас. Не е секој трач вистина. Проверете ги убаво информациите. Љубов: Можно е да ја идеализирате личноста која ви значи и не ви е лесно да ја прифатите реалноста. Здравје: Низок притисок.

Дневен хороскоп

Дневен хороскоп

Овен Немојте да верувате во гласините кои кружат околу вас. Проверете ги сите информации кои ќе ги добиете. Идеализирате некоја личност која ви се допаѓа и не сте во можност да ја прифатите реалноста. Проблеми со низок притисок. Бик Пробајте подобро да се сконцентрирате на работата. Од вас зависи исходот на кој се надевате. Започнувате интересна комуникација

7 знаци дека љубовта на вашиот партнер не е здрава

7 знаци дека љубовта на вашиот партнер не е здрава

Љубовта кај секого е различна и многу зависи од индивидуалното сфаќање на личностите инволвирани во нејзе. Но, има разлика кога таа е здрава и кога не е. Среќната љубов ги прави среќни партнерите, но доколку барем еден од нив ја „негува“ на нездрав начин, тогаш веќе се забележува разликата. Доколку немате независност надвор од врската и своите страсти

Дневен хороскоп за сабота, 12 јануари 2019 година

Дневен хороскоп за сабота, 12 јануари 2019 година

ОВЕН Работa: Немојте да верувате во сите гласини кои кружат околу вас. Не е секој трач вистина. Проверете ги убаво информациите. Љубов: Можно е да ја идеализирате личноста која ви значи и не ви е лесно да ја прифатите реалноста. Здравје: Низок притисок. БИК Работа: Најдобро би било да пробате подобро да се сконцентрирате на вашата работа. Од вас зависи

Дневен хороскоп за сабота, 12.01.2019:Свежа енергија како буица влегува во нашето секојдневие, и тоа е една добра мотивирачка енергија која ги буди сите сонливи, заспани и уморни депресивци

Дневен хороскоп за сабота, 12.01.2019:Свежа енергија како буица влегува во нашето секојдневие, и тоа е една добра мотивирачка енергија која ги буди сите сонливи, заспани и уморни депресивци

Од денес Месечината е во Овен, свежа енергија како буица влегува во нашето секојдневие, и тоа е една добра мотивирачка енергија која ги буди сите сонливи, заспани и уморни депресивци. Времето зад празниците е зад нас, да уживаме во потсетувањата и вредно да работиме на новите потези на почетокот на Новата година, да започнеме во вистински стил, а планетите

Дневен хороскоп за сабота, 12.01.2019

Дневен хороскоп за сабота, 12.01.2019

Ни пристигна викендот, а денешниот ден ќе има многу позитивна енергија. Дамите денеска можат да се позанимаваат со својот изглед, малку да си играат со имиџот, разубават, денеска им е се’ дозволено, уште повеќе – пожелно е. Ви посакуваме убава сабота. Овен Работа Вие сте нервозни и брзи. Ве иритираат ситници, што влијае на односите со колегите. Бидете