притисни ентер »

Полицијата со водени топови ги растерува демонстрантите во Париз
Полицијата со водени топови ги растерува демонстрантите во Париз

Полицијата со водени топови ги растерува демонстрантите во Париз

Полицијата употреби палки и водени топови за да ги растера демонстрантите од улиците во центарот на Париз , каде се проценува дека има над 80 000 демонстранти. Илјадници и натаму маршираат низ градот , поминувајќи и по улицата каде утрово се случи силна експлозија во која загинаа двајца пожарникари и се повредени 50 луѓе. Централниот дел на градот

Полицијата со водени топови ги ртастерува демонстрантите во Париз

Полицијата со водени топови ги ртастерува демонстрантите во Париз

Полицијата употреби палки и водени топови за да ги растера демонстрантите од улиците во центарот на Париз , каде се проценува дека има над 80 000 демонстранти. Илјадници и натаму маршираат низ градот , поминувајќи и по улицата каде утрово се случи силна експлозија во која загинаа двајца пожарникари и се повредени 50 луѓе. Централниот дел на градот

Полицијата со водени топови ги ртастерува демонстрантите во Париз

Полицијата со водени топови ги ртастерува демонстрантите во Париз

Полицијата употреби палки и водени топови за да ги растера демонстрантите од улиците во центарот на Париз , каде се проценува дека има над 80 000 демонстранти. Илјадници и натаму маршираат низ градот , поминувајќи и по улицата каде утрово се случи силна експлозија во која загинаа двајца пожарникари и се повредени 50 луѓе. Централниот дел на градот