притисни ентер »

ПРЕСПА ВИА ШУТКА ДО СОБРАНИЕ: Патот на Северна до Собрание
ПРЕСПА ВИА ШУТКА ДО СОБРАНИЕ: Патот на Северна до Собрание

ПРЕСПА ВИА ШУТКА ДО СОБРАНИЕ: Патот на Северна до Собрание

81 зелено копче на собраниските клупи светнаа за промена на уставното име на Република Македонија. Горди што останаа глуви на одлуката на народот, токму народните избраници, кој уценет кој со голем судски товар на грб, си го честитаа почетокот на новата историја на Република Северна Македонија. Возот за Европа и НАТО го фативме, сега на ред повторно