притисни ентер »

Од земјотресот се спасија со скок од тераса, а благодарение на Рама се запознаа со Роналдо и Буфон
Од земјотресот се спасија со скок од тераса, а благодарение на Рама се запознаа со Роналдо и Буфон

Од земјотресот се спасија со скок од тераса, а благодарение на Рама се запознаа со Роналдо и Буфон

Албанскиот премиер Еди Рама им приреди вистинско изненадување и ретко доживување на Арелин и Алесио, деца од Туман, едно од најпогодените места од катастрофалниот земјотрес, кои скокнаа од тераса за да се спасат. Откако беа пуштени од болница, по закрепнувањето од повредите и претрпениот шок, Рама двете деца ги однесе во Торино, каде веќе договорил

Со скок од тераса се спасија од земјотресот, а Рама ги изненадил со Роналдо и Буфон

Со скок од тераса се спасија од земјотресот, а Рама ги изненадил со Роналдо и Буфон

Откако беа пуштени од болница, по закрепнувањето од повредите и претрпениот шок, Рама двете деца ги однесе во Торино, каде веќе договорил средба со фудбалерите на Јувентус, Кристијано Роналдо и Џанлуиџи Буфон. Албанскиот премиер Еди Рама им приреди вистинско изненадување и ретко доживување на Арелин и Алесио, деца од Туман, едно од најпогодените места

Од земјотресот се спасија со скок од тераса, а благодарение на Рама се запознаа со Роналдо и Буфон

Од земјотресот се спасија со скок од тераса, а благодарение на Рама се запознаа со Роналдо и Буфон

Албанскиот премиер Еди Рама им приреди вистинско изненадување и ретко доживување на Арелин и Алесио, деца од Туман, едно од најпогодените места од катастрофалниот земјотрес, кои скокнаа од тераса за да се спасат. Откако беа пуштени од болница, по закрепнувањето од повредите и претрпениот шок, Рама двете деца ги однесе во Торино, каде веќе договорил

Од земјотресот се спасија со скок од тераса, а сега се запознаа со Роналдо и Буфон

Од земјотресот се спасија со скок од тераса, а сега се запознаа со Роналдо и Буфон

Албанскиот премиер Еди Рама им приреди вистинско изненадување и ретко доживување на Арелин и Алесио, деца од Туман, едно од најпогодените места од катастрофалниот земјотрес, кои скокнаа од тераса за да се спасат. Откако беа пуштени од болница, по закрепнувањето од повредите и претрпениот шок, Рама двете деца ги однесе во Торино, каде веќе договорил

Буфон и Роналдо израдуваа две деца што се спасија од земјотресот во Албанија

Буфон и Роналдо израдуваа две деца што се спасија од земјотресот во Албанија

Фудбалерите на торински Јувентус, Џанлуиџи Буфон и Кристијано Роналдо вчера се сретнаа со две деца кои се спасија од силниот земјотрес во Албанија. Во земјотресот во Албанија загина 51 лице, а многумина останаа без покрив над главата. Премиерот на Албанија, Еди Рама посети две дечиња и успеа да им исполни една голема нивна желба. Тие му кажале дека

Од земјотресот се спасија со скок од тераса, а благодарение на Рама се запознаа со Роналдо и Буфон

Од земјотресот се спасија со скок од тераса, а благодарение на Рама се запознаа со Роналдо и Буфон

Албанскиот премиер Еди Рама им приреди вистинско изненадување и ретко доживување на Арелин и Алесио, деца од Туман, едно од најпогодените места од катастрофалниот земјотрес, кои скокнаа од тераса за да се спасат. Откако беа пуштени од болница, по закрепнувањето од повредите и претрпениот шок, Рама двете деца ги однесе во Торино, каде веќе договорил

Две деца од Албанија кои скокнаа од тераса за да се спасат од земјотресот ги запознаа Роналдо и Буфон

Две деца од Албанија кои скокнаа од тераса за да се спасат од земјотресот ги запознаа Роналдо и Буфон

Албанскиот премиер Еди Рама им приреди вистинско изненадување и ретко доживување на Арелин и Алесио, деца од Туман, едно од најпогодените места од катастрофалниот земјотрес, кои скокнаа од тераса за да се спасат. Откако беа пуштени од болница, по закрепнувањето од повредите и претрпениот шок, Рама двете деца ги однесе во Торино, каде веќе договорил

Две деца што од земјотресот во Албанија се спасија со скок од тераса, се запознаа со Роналдо и Буфон

Две деца што од земјотресот во Албанија се спасија со скок од тераса, се запознаа со Роналдо и Буфон

Албанскиот премиер Еди Рама им приреди вистинско изненадување и ретко доживување на Арелин и Алесио, две деца од Туман, едно од најпогодените места од катастрофалниот земјотрес, кои скокнаа од тераса за да се спасат. Откако беа пуштени од болница, по закрепнувањето од повредите и претрпениот шок, Рама двете деца ги однесе во Торино, каде веќе договорил

Одблиску ги видоа нивните идоли: Децата од Албанија кои скокнаа од тераса се запознаа со Роналдо и Буфон

Одблиску ги видоа нивните идоли: Децата од Албанија кои скокнаа од тераса се запознаа со Роналдо и Буфон

Албанскиот премиер Еди Рама им приреди вистинско изненадување и ретко доживување на Арелин и Алесио, деца од Туман, едно од најпогодените места од катастрофалниот земјотрес, кои скокнаа од тераса за да се спасат. Откако беа пуштени од болница, по закрепнувањето од повредите и претрпениот шок, Рама двете деца ги однесе во Торино, каде веќе договорил

АЛБАНИЈА: Децата кои скокнаа од тераса за да се спасат, се запознаа со Роналдо и Буфон

АЛБАНИЈА: Децата кои скокнаа од тераса за да се спасат, се запознаа со Роналдо и Буфон

Албанскиот премиер Еди Рама им приреди вистинско изненадување и ретко доживување на Арелин и Алесио, деца од Туман, едно од најпогодените места од катастрофалниот земјотрес, кои скокнаа од тераса за да се спасат. Откако беа пуштени од болница, по закрепнувањето од повредите и претрпениот шок, Рама двете деца ги однесе во Торино, каде веќе договорил