притисни ентер »

Елка со три милиона кристали „Сваровски“ поставена во Њујорк
Елка со три милиона кристали „Сваровски“ поставена во Њујорк

Елка со три милиона кристали „Сваровски“ поставена во Њујорк

Во светот завладеа новогодишната еуфорија, а најскапите и најнеобични елки веќе се на своите вообичаени места. Вечер ќе блесне и онаа пред Белата куќа. Пред Рокфелер центарот во Њујорк е поставена норвешка смрека висока 23,5 метри, а одгледувана 60 години. Ја засадила Керол Шулц во својот двор, после Божиќ. Оваа „елка“ сега е украсена со три милиони

Новогодишната еуфорија почна: Во Њујорк светна елка со 3 милиони кристали „Сваровски“/видео

Новогодишната еуфорија почна: Во Њујорк светна елка со 3 милиони кристали „Сваровски“/видео

Во светот завладеа новогодишната еуфорија, а најскапите и најнеобични елки веќе се на своите вообичаени места. Вечерва ќе блесне и онаа пред Белата куќа. Пред Рокфелер центарот во Њујорк е поставена норвешка смрека висока 23,5 метри, а одгледувана 60 години. Ја засадила Керол Шулц во својот двор, после Божиќ. Оваа „елка“ сега е украсена со три милиони

Елка со три милиона кристали „Сваровски“ блесна во Њујорк

Елка со три милиона кристали „Сваровски“ блесна во Њујорк

Пред центарот Рокфелер  во Њујорк е поставена норвешка смрека висока 23,5 метри, а одгледувана 60 години. Ја засадила Керол Шулц во својот двор, по Божиќ. Оваа „елка“ сега е украсена со три милиони кристали „Сваровски“. На друг крај од светот, во Вилнус – главниот град на Литванија, на метална конструкција висока 50 метри, поставена е елка од 27 метри

Елка со три милиона кристали “Сваровски“ блесна во Њујорк

Елка со три милиона кристали “Сваровски“ блесна во Њујорк

Пред Рокфелер центарот во Њујорк е поставена норвешка смрека висока 23,5 метри, а одгледувана 60 години. Ја засадила Керол Шулц во својот двор, после Божиќ. Оваа „елка“ сега е украсена со три милиони кристали „Сваровски“. На друг крај од светот, во Вилнус – главниот град на Литванија, на метална конструкција висока 50 метри, поставена е елка од 27

Во Њујорк поставена елка со три милиона кристали „Сваровски“

Во Њујорк поставена елка со три милиона кристали „Сваровски“

Во светот завладеа новогодишната еуфорија, а најскапите и најнеобични елки веќе се на своите вообичаени места. Вечер ќе блесне и онаа пред Белата куќа. Пред Рокфелер центарот во Њујорк е поставена норвешка смрека висока 23,5 метри, а одгледувана 60 години. Ја засадила Керол Шулц во својот двор, после Божиќ. Оваа „елка“ сега е украсена со три милиони

Во Њујорк поставена елка со три милиони „Сваровски“ кристали

Во Њујорк поставена елка со три милиони „Сваровски“ кристали

Во светот завладеа новогодишната еуфорија, а најскапите и најнеобични елки веќе се на своите вообичаени места. Вечер ќе блесне и онаа пред Белата куќа. Пред Рокфелер центарот во Њујорк е поставена норвешка смрека висока 23,5 метри, а одгледувана 60 години. Ја засадила Керол Шулц во својот двор, после Божиќ. Оваа „елка“ сега е украсена со три милиони

Три милиони сваровски кристали поставени на новогодишната елка во Њујорк

Три милиони сваровски кристали поставени на новогодишната елка во Њујорк

Во светот завладеа новогодишната еуфорија, а најскапите и најнеобични елки веќе се на своите вообичаени места. Вечер ќе блесне и онаа пред Белата куќа. Пред Рокфелер центарот во Њујорк е поставена норвешка смрека висока 23,5 метри, а одгледувана 60 години. Ја засадила Керол Шулц во својот двор, после Божиќ. Оваа “елка” сега е украсена со три милиони

Во Њујорк: Елка со три милиона кристали „Сваровски“

Во Њујорк: Елка со три милиона кристали „Сваровски“

Во светот завладеа новогодишната еуфорија, а најскапите и најнеобични елки веќе се на своите вообичаени места. Вечер ќе блесне и онаа пред Белата куќа. Пред Рокфелер центарот во Њујорк е поставена норвешка смрека висока 23,5 метри, а одгледувана 60 години. Ја засадила Керол Шулц во својот двор, после Божиќ. Оваа „елка“ сега е украсена со три милиони

Почна предновогодишната еуфорија - поставени најскапите елки во светот

Почна предновогодишната еуфорија - поставени најскапите елки во светот

Во светот завладеа новогодишната еуфорија, а најскапите и најнеобични елки веќе се на своите вообичаени места. Вечерва ќе блесне и онаа пред Белата куќа. Пред Рокфелер-центарот во Њујорк е поставена норвешка смрека висока 23,5 метри, а одгледувана 60 години. Ја засадила Керол Шулц во својот двор, по Божиќ. Оваа елка сега е украсена со три милиони кристали

Натпревар во најскапи овогодишни елки: Во Њујорк е со три милиона кристали „Сваровски“

Натпревар во најскапи овогодишни елки: Во Њујорк е со три милиона кристали „Сваровски“

Во светот завладеа новогодишната еуфорија, а најскапите и најнеобични елки веќе се на своите вообичаени места. Вечер ќе блесне и онаа пред Белата куќа. Пред Рокфелер центарот во Њујорк е поставена норвешка смрека висока 23,5 метри, а одгледувана 60 години. Ја засадила Керол Шулц во својот двор, после Божиќ. Оваа „елка“ сега е украсена со три милиони