притисни ентер »

Брајан Кренстон би бил воодушевен да игра во филмот „Разлошен“

Брајан Кренстон би бил воодушевен да игра во филмот „Разлошен“

Брајан Кренстон вели дека би сакал да игра во филмот кој ќе се снима според серијата „Разлошен“ (Breaking Bad), но дека сè уште не добил понуда. Режисерот Винс Гилиган наскоро ќе започне со продукцијата на долгометражниот филм според оригиналното сценарио на истоимениот и мега-популарниот серијал. „Не сум го добил сценариото, значи не се знае дали

Брајан Кренстон би бил воодушевен да игра во филмот „Разлошен“

Брајан Кренстон би бил воодушевен да игра во филмот „Разлошен“

Брајан Кренстон вели дека би сакал да игра во филмот кој ќе се снима според серијата „Разлошен“ (Breaking Bad), но дека сè уште не добил понуда. Режисерот Винс Гилиган наскоро ќе започне со продукцијата на долгометражниот филм според оригиналното сценарио на истоимениот и мега-популарниот серијал. „Не сум го добил сценариото, значи не се знае дали

Брајан Кренстон би бил воодушевен да игра во филмот „Разлошен“

Брајан Кренстон би бил воодушевен да игра во филмот „Разлошен“

Брајан Кренстон вели дека би сакал да игра во филмот кој ќе се снима според серијата „Разлошен“ (Breaking Bad), но дека сè уште не добил понуда. Режисерот Винс Гилиган наскоро ќе започне со продукцијата на долгометражниот филм според оригиналното сценарио на истоимениот и мега-популарниот серијал. „Не сум го добил сценариото, значи не се знае дали

Џеси Пинкмен се враќа во филмското продолжение на „Breaking Bad“

Џеси Пинкмен се враќа во филмското продолжение на „Breaking Bad“

Серијата „Breaking Bad“ беше вистински хит додека се прикажуваше на телевизиските мрежи, а нејзината популарност продолжи и откако таа прекина да се емитува во 2013 година. Креаторот Винс Гилиган вчера објави дека почнува со работа на филмско продолжение на серијата. Вчера ја објавивме веста дека официјално беше најавен долгометражен филм инспириран

Ќе се снима филм продолжение на „Breaking Bad“

Ќе се снима филм продолжение на „Breaking Bad“

Авторот на хит серијата „Breaking Bad“, Винс Гилиган планира филм продолжение на сагата, речиси пет години откако беше прикажана последната епизода од петтата сезона од шоуто, објави „Варајети“. Имено, неименуван извор тврди дека се работи за проектот со работен наслов „Greenbrier“ на Њу Мексико Филм Офис, којшто е во претпродукција, и чие снимање

Ќе се снима филм продолжение на „Breaking Bad“

Ќе се снима филм продолжение на „Breaking Bad“

Авторот на хит серијата „Breaking Bad“, Винс Гилиган планира филм продолжение на сагата, речиси пет години откако беше прикажана последната епизода од петтата сезона од шоуто, објави „Варајети“. Имено, неименуван извор тврди дека се работи за проектот со работен наслов „Greenbrier“ на Њу Мексико Филм Офис, којшто е во претпродукција, и чие снимање

Ќе се снима филм продолжение на „Breaking Bad“

Ќе се снима филм продолжение на „Breaking Bad“

Авторот на хит серијата „Breaking Bad“, Винс Гилиган планира филм продолжение на сагата, речиси пет години откако беше прикажана последната епизода од петтата сезона од шоуто, објави „Варајети“. Имено, неименуван извор тврди дека се работи за проектот со работен наслов „Greenbrier“ на Њу Мексико Филм Офис, којшто е во претпродукција, и чие снимање

Ќе се снима филм продолжение на „Breaking Bad“

Ќе се снима филм продолжение на „Breaking Bad“

Авторот на хит серијата „Breaking Bad“, Винс Гилиган планира филм продолжение на сагата, речиси пет години откако беше прикажана последната епизода од петтата сезона од шоуто, објави „Варајети“. Имено, неименуван извор тврди дека се работи за проектот со работен наслов „Greenbrier“ на Њу Мексико Филм Офис, којшто е во претпродукција, и чие снимање