притисни ентер »

Вработен на аеродром заедно со багажот се натоварил и себеси во авион
Вработен на аеродром заедно со багажот се натоварил и себеси во авион

Вработен на аеродром заедно со багажот се натоварил и себеси во авион

Да се заспие на работа не е баш добра идеја, но доколку никој не ве фати, тогаш тоа не е нешто страшно. За жал, ова не може да се каже и за еден случај на аеродромот во Канзас Сити. Имено, вработен на овој аеродром, кој работел на товарење на багаж во авионот, заспал во делот на авионот предвиден за багаж и одлетал за Чикаго. Дваесет и седумгодишното

Вработен на аеродром заедно со багажот се натоварил и себеси во авион

Вработен на аеродром заедно со багажот се натоварил и себеси во авион

Да се заспие на работа не е баш добра идеја, но доколку никој не ве фати, тогаш тоа не е нешто страшно. За жал, ова не може да се каже и за еден случај на аеродромот во Канзас Сити. Имено, вработен на овој аеродром, кој работел на товарење на багаж во авионот, заспал во делот на авионот предвиден за багаж и одлетал за Чикаго. Дваесет и седумгодишното

Вработен на аеродром заедно со багажот се натоварил и себеси во авион

Вработен на аеродром заедно со багажот се натоварил и себеси во авион

Да се заспие на работа не е баш добра идеја, но доколку никој не ве фати, тогаш тоа не е нешто страшно. За жал, ова не може да се каже и за еден случај на аеродромот во Канзас Сити. Имено, вработен на овој аеродром, кој работел на товарење на багаж во авионот, заспал во делот на авионот предвиден за багаж и одлетал за Чикаго. Дваесет и седумгодишното

Работник на аеродром заедно со багажот се натоварил и себе си во авион

Работник на аеродром заедно со багажот се натоварил и себе си во авион

Никогаш не е добра идеја да заспиете на работното место, но ако никој не забележи и не ве фатат, најверојатно и не е така страшно. Секако, зависи каде и што работите. Во случајот на вработен во одделот за товарење багаж на аеродромот во Канзас Сити, важи ова второто. Тој заспал во карго делот на авионот, заедно со натоварениот багаж и полетал за Чикаго

Работник на аеродром заедно со багажот се натоварил и себе си во авион

Работник на аеродром заедно со багажот се натоварил и себе си во авион

Никогаш не е добра идеја да заспиете на работното место, но ако никој не забележи и не ве фатат, најверојатно и не е така страшно. Секако, зависи каде и што работите. Во случајот на вработен во одделот за товарење багаж на аеродромот во Канзас Сити, важи ова второто. Тој заспал во карго делот на авионот, заедно со натоварениот багаж и полетал за Чикаго

Вработен на аеродром заедно со багажот се натоварил и себеси во авион

Вработен на аеродром заедно со багажот се натоварил и себеси во авион

Да се заспие на работа не е баш добра идеја, но доколку никој не ве фати, тогаш тоа не е нешто страшно. За жал, ова не може да се каже и за еден случај на аеродромот во Канзас Сити. Имено, вработен на овој аеродром, кој работел на товарење багаж во авионот, заспал во делот на авионот предвиден за багаж и одлетал за Чикаго. Дваесет и седумгодишното

Работник на аеродром заедно со багажот се натоварил и себе си во авион

Работник на аеродром заедно со багажот се натоварил и себе си во авион

Никогаш не е добра идеја да заспиете на работното место, но ако никој не забележи и не ве фатат, најверојатно и не е така страшно. Секако, зависи каде и што работите. Во случајот на вработен во одделот за товарење багаж на аеродромот во Канзас Сити, важи ова второто. Тој заспал во карго делот на авионот, заедно со натоварениот багаж и полетал за Чикаго