притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ ветува поголема плата за 25%, СДСМ 600 милиони евра за домашните компании
ВМРО-ДПМНЕ ветува поголема плата за 25%, СДСМ 600 милиони евра за домашните компании

ВМРО-ДПМНЕ ветува поголема плата за 25%, СДСМ 600 милиони евра за домашните компании

Директна помош за компаниите и повисоки плати за вработените ветуваат партиите доколку победат на парламентарните избори. Лидерот на СДСМ Зоран Заев најави дека во следниот четиригодишен мандат вкупно 600 милиони евра ќе насочат кон домашните компании и странските директни инвестиции, 300 милиони ќе бидат директна буџетска поддршка, а 300 милиони евра

СДСМ најавува 600 милиони евра за домашните компании и странските директни инвестиции, ВМРО-ДПМНЕ поголема плата за 25 проценти

СДСМ најавува 600 милиони евра за домашните компании и странските директни инвестиции, ВМРО-ДПМНЕ поголема плата за 25 проценти

Директна помош за компаниите и повисоки плати за вработените ветуваат партиите доколку победат на парламентарните избори. Лидерот на СДСМ Зоран Заев најави дека во следниот четиригодишен мандат вкупно 600 милиони евра ќе насочат кон домашните компании и странските директни инвестиции, 300 милиони ќе бидат директна буџетска поддршка, а 300 милиони евра

СДСМ најавува 600 милиони евра за домашни компании и странски инвестиции, ВМРО-ДПМНЕ поголема плата за 25%

СДСМ најавува 600 милиони евра за домашни компании и странски инвестиции, ВМРО-ДПМНЕ поголема плата за 25%

Доделивме социјална пензија незнаејќи колку тоа ќе го чини буџетот, но знаевме дека имаме граѓани кои животот го дале работејќи за државата, а сега немаат да си ги платат сметките, рече Заев. Директна помош за компаниите и повисоки плати за вработените ветуваат партиите доколку победат на парламентарните избори. Лидерот на СДСМ Зоран Заев најави дека

СДСМ најавува 600 милиони евра за домашните компании и странските директни инвестиции, ВМРО-ДПМНЕ поголема плата за 25 проценти

СДСМ најавува 600 милиони евра за домашните компании и странските директни инвестиции, ВМРО-ДПМНЕ поголема плата за 25 проценти

Директна помош за компаниите и повисоки плати за вработените ветуваат партиите доколку победат на парламентарните избори. Лидерот на СДСМ Зоран Заев најави дека во следниот четиригодишен мандат вкупно 600 милиони евра ќе насочат кон домашните компании и странските директни инвестиции, 300 милиони ќе бидат директна буџетска поддршка, а 300 милиони евра

СДСМ најавува 600 милиони евра за домашните компании и странските директни инвестиции, ВМРО-ДПМНЕ поголема плата за 25 проценти

СДСМ најавува 600 милиони евра за домашните компании и странските директни инвестиции, ВМРО-ДПМНЕ поголема плата за 25 проценти

Скопје, 30 јуни 2020 () – Директна помош за компаниите и повисоки плати за вработените ветуваат партиите доколку победат на парламентарните избори. Лидерот на СДСМ Зоран Заев најави дека во следниот четиригодишен мандат вкупно 600 милиони евра ќе насочат кон домашните компании и странските директни инвестиции, 300 милиони ќе бидат директна буџетска

Мендух Тачи: Изборите се војна за слобода

Мендух Тачи: Изборите се војна за слобода

Претседателот на Демократската партија на Албанците, Мендух Тачи вечерва оствари средби со граѓани во повеќе населени места во општина Брвеница. Тој порача дека е важно да се спроведат три големи мерки за надминување на состојбата со пандемијата по завршување на изборите. -Мерки за справување со Ковид-19 се потребни во клиничката болница во Тетово

Мендух Тачи: На болницата во Тетово ѝ требаат барем милион евра за да се справи со епидемијата

Мендух Тачи: На болницата во Тетово ѝ требаат барем милион евра за да се справи со епидемијата

Претседателот на Демократската партија на Албанците Мендух Тачи вечерва оствари средби со граѓани во повеќе села во општина Брвеница. Тој порача дека е важно да се спроведат големи мерки за надминување на состојбата со пандемијата по завршување на изборите. „Мерки за справување со Ковид-19 се потребни во клиничката болница во Тетово која мора да добие

Мендух Тачи: Три големи мерки за надминување на состојбата со пандемијата по завршување на изборите

Мендух Тачи: Три големи мерки за надминување на состојбата со пандемијата по завршување на изборите

Тој порача дека е важно да се спроведат три големи мерки за надминување на состојбата со пандемијата по завршување на изборите. -Мерки за справување со Ковид-19 се потребни во клиничката болница во Тетово која мора да добие барем 1 милион евра за да функционира како универзитетска клиничка болница и да го штити здравјето на Албанците. Секој член на

Мендух Тачи: Три големи мерки за справување со Ковид-19 по изборите

Мендух Тачи: Три големи мерки за справување со Ковид-19 по изборите

Претседателот на Демократската партија на Албанците Мендух Тачи вечерва оствари средби со граѓани во повеќе населени места во општина Брвеница. Тој порача дека е важно да се спроведат три големи мерки за надминување на состојбата со пандемијата по завршување на изборите. -Мерки за справување со Ковид-19 се потребни во клиничката болница во Тетово која