притисни ентер »

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас
Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Уште во текот на минатата година преземавме одредени чекори за промена на системот на греење во повеќе јавни здравствени установи. Ставивме приоритет на Специјалната болница по гинекологија и акушество „Мајка Тереза“ во Чаир, како и на општите болници во Куманово и Струмица, поради тоа што е подготвена околната инфраструктура за гасификација. Ова денеска

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица в година ќе се грејат на гас

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица в година ќе се грејат на гас

Уште во текот на минатата година преземавме одредени чекори за промена на системот на греење во повеќе јавни здравствени установи. Ставивме приоритет на Специјалната болница по гинекологија и акушество „Мајка Тереза“ во Чаир, како и на општите болници во Куманово и Струмица, поради тоа што е подготвена околната инфраструктура за гасификација. Ова

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Уште во текот на минатата година преземавме одредени чекори за промена на системот на греење во повеќе јавни здравствени установи. Ставивме приоритет на Специјалната болница по гинекологија и акушество „Мајка Тереза“ во Чаир, како и на општите болници во Куманово и Струмица, поради тоа што е подготвена околната инфраструктура за гасификација. Ова денеска

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Уште во текот на минатата година преземавме одредени чекори за промена на системот на греење во повеќе јавни здравствени установи. Ставивме приоритет на Специјалната болница по гинекологија и акушество „Мајка Тереза“ во Чаир, како и на општите болници во Куманово и Струмица, поради тоа што е подготвена околната инфраструктура за гасификација. Ова денеска

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Уште во текот на минатата година преземавме одредени чекори за промена на системот на греење во повеќе јавни здравствени установи. Ставивме приоритет на Специјалната болница по гинекологија и акушество „Мајка Тереза“ во Чаир, како и на општите болници во Куманово и Струмица, поради тоа што е подготвена околната инфраструктура за гасификација. Ова денеска

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Уште во текот на минатата година преземавме одредени чекори за промена на системот на греење во повеќе јавни здравствени установи. Ставивме приоритет на Специјалната болница по гинекологија и акушество „Мајка Тереза“ во Чаир, како и на општите болници во Куманово и Струмица, поради тоа што е подготвена околната инфраструктура за гасификација. Ова денеска

Филипче се огласи за греењето во здравствените установи

Филипче се огласи за греењето во здравствените установи

Уште во текот на минатата година преземавме одредени чекори за промена на системот на греење во повеќе јавни здравствени установи. Ставивме приоритет на Специјалната болница по гинекологија и акушество „Мајка Тереза“ во Чаир, како и на општите болници во Куманово и Струмица, поради тоа што е подготвена околната инфраструктура за гасификација. Ова денеска

Можно е гинеколошката болница „Мајка Тереза“ да се затвори

Можно е гинеколошката болница „Мајка Тереза“ да се затвори

Можно е гинеколошката болница „Мајка Тереза“ да се затвори Министерот за здравство Венко Филипче не ја исклучува можноста гинеколошката болница „Мајка Тереза„ во Чаир да биде затворена, откако инспекциите на град Скопје утврдија дека котелот за греење, кој работи на мазут, енормно го загадува воздухот. Во меѓувреме проектот за измена на начинот на

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Филипче: Гинекологија Чаир и болниците во Куманово и Струмица наскоро ќе се грејат на гас

Уште во текот на минатата година преземавме одредени чекори за промена на системот на греење во повеќе јавни здравствени установи. Ставивме приоритет на Специјалната болница по гинекологија и акушество „Мајка Тереза“ во Чаир, како и на општите болници во Куманово и Струмица, поради тоа што е подготвена околната инфраструктура за гасификација.