притисни ентер »

📷 „ДЕЦА, ВЕЖБАЈТЕ МАТЕМАТИКА, ЕВЕ ВИ ЗАДАЧИ НА БУГАРСКИ!“ Скандалозна практика на наставничка во Ѓорче Петров, родителите во шок!
📷 „ДЕЦА, ВЕЖБАЈТЕ МАТЕМАТИКА, ЕВЕ ВИ ЗАДАЧИ НА БУГАРСКИ!“ Скандалозна практика на наставничка во Ѓорче Петров, родителите во шок!

📷 „ДЕЦА, ВЕЖБАЈТЕ МАТЕМАТИКА, ЕВЕ ВИ ЗАДАЧИ НА БУГАРСКИ!“ Скандалозна практика на наставничка во Ѓорче Петров, родителите во шок!

Родители на ученици од четврто одделение во ОУ „Тихомир Милошевски“ во Ѓорче Петров се загрижени бидејќи нивните деца вежбаат текстуални математички задачи од материјали напишани на бугарски јазик. Во разговор за Плусинфо родителите се жалат дека наставниците праќаат материјали на бугарски јазик на апликацијата Вибер, со образложение дека овие документи