притисни ентер »

Започна продажба на комбуха во лименки
Започна продажба на комбуха во лименки

Започна продажба на комбуха во лименки

Специфичниот дизајн претставува уметничка визија за древниот јапонски збор Југен – кој се кориси за да се опише чувство на восхит за убавината на природата Белгиската претприемачка фирма Yugen се здружи со водечкиот светски производител на лименки за пијалоци, компанијата Ball Corporation и ја лансираа првата комбуха во специјално дизајнирана лименка

Започна проджба на комбуха во лименки

Започна проджба на комбуха во лименки

Специфичниот дизајн претставува уметничка визија за древниот јапонски збор Југен – кој се кориси за да се опише чувство на восхит за убавината на природата Белгиската претприемачка фирма Yugen се здружи со водечкиот светски производител на лименки за пијалоци, компанијата Ball Corporation и ја лансираа првата комбуха во специјално дизајнирана лименка