притисни ентер »

Магично семе кое лечи рак: Прави чуда во нашето тело!
Магично семе кое лечи рак: Прави чуда во нашето тело!

Магично семе кое лечи рак: Прави чуда во нашето тело!

Магично семе кое лечи рак: Прави чуда во нашето тело! Поради неговата вредност, семето било користено дури и како валута. Чиа семето содржи омега масти, протеини, антиоксиданти и диетални влакна. Тоа има благ вкус со арома на ореви, и поради тоа што ја апсорбира течноста, е идеална за хидратација и чувство на ситост која ќе трае со часови. Маите и

Магично семе кое лечи рак: Прави чуда во нашето тело!

Магично семе кое лечи рак: Прави чуда во нашето тело!

Поради неговата вредност, семето било користено дури и како валута. Чиа семето содржи омега масти, протеини, антиоксиданти и диетални влакна. Тоа има благ вкус со арома на ореви, и поради тоа што ја апсорбира течноста, е идеална за хидратација и чувство на ситост која ќе трае со часови. Маите и Инките со почит се однесувале кон ова мало, но хранливо