притисни ентер »

Бранко Кипровски овој викенд во Британскиот Ford Focus куп
Бранко Кипровски овој викенд во Британскиот Ford Focus куп

Бранко Кипровски овој викенд во Британскиот Ford Focus куп

Македонскиот автомобилист Бранко Кипровски овој викенд ќе има деби настап во Британскиот Ford Focus куп, додека целта е Британскиот туринг шампионат, каде шампионот од овој куп ќе има прилика да тестира BTCC автомобил Полека но сигурно, Кипровски ја остварува својата цел. Не е лесно да се дојде до спонзори, а тоа е единствен начин да учествувате на