притисни ентер »

Николина е една од најубавите жени на Балканот
Николина е една од најубавите жени на Балканот

Николина е една од најубавите жени на Балканот

43-годишната Николина Ристовиќ, на сите попозната како Николина Пишек, важи за една од најатрактивните жени на нашите простори. А дека крушата не паѓа далеку од стеблото, покажа и една фотографија на Инстаграм која водителката ја објави, а на неа се таа и нејзините ќерки. Имено, убавата водителка споделила симпатична семејна фотографија на која позира

Николина е една од најубавите жени на Балканот - ќерка ѝ е нејзина копија

Николина е една од најубавите жени на Балканот - ќерка ѝ е нејзина копија

43-годишната Николина Ристовиќ, на сите попозната како Николина Пишек, важи за една од најатрактивните жени на нашите простори, а дека крушата не паѓа далеку од стеблото, покажа и една фотографија на Инстаграм која водителката ја објави, а на неа се таа и нејзините ќерки.. Имено, убавата водителка споделила симпатична семејна фотографија на која позира