притисни ентер »

Google слави 25 години: Потсетете се како се прелистуваше во 1998 година
Google слави 25 години: Потсетете се како се прелистуваше во 1998 година

Google слави 25 години: Потсетете се како се прелистуваше во 1998 година

Google денес наполни 25 години, па време е да прославиме со доза на носталгија. Тековното прелистување на Google е резултат на две и пол децении дотерувања и е бескрајно покорисно од неговиот претходник. Кога Google Search првпат се појави во 1998 година, изгледаше многу поедноставно, како што би очекувале од веб-страниците од таа ера. Сепак, стариот

Користете „Google“ како да е 1998-ма година: Овој сајт ве враќа на почетоците

Користете „Google“ како да е 1998-ма година: Овој сајт ве враќа на почетоците

„Google“ денеска полни 25 години, па редно е тоа да го прославиме со малку носталгија. Моменталниот „Google“ пребарувач е резултат на поправки вршени во текот на две и пол децении, и бескрајно е покорисен од тоа што му претходело. Кога „Google“ прв пат се појавил во далечната 1998-ма година, изгледал многу поедноставно, како и што би очекувале од една