притисни ентер »

ЛУД ПЛАН НА ЏОРЏ КЛУНИ: Решил да ги смири 14. години после разводот
ЛУД ПЛАН НА ЏОРЏ КЛУНИ: Решил да ги смири 14. години после разводот

ЛУД ПЛАН НА ЏОРЏ КЛУНИ: Решил да ги смири 14. години после разводот

Без оглед што минале 14. години од разводот на популарните холивудски глумци, се чини дека на нивниот заеднички пријател Џорџ Клуни тоа ништо не му значи, бидејќи решил да им обезбеди нова шанса, а за тоа имал генијален план. Имено, тој бившите ги поканил на тајно патување во Рим, со него и неговата сопруга Амал, но за Бред и Џенифер обезбедил приватна

Џорџ Клуни има тајна мисија: Сака да ги спои Бред Пит и Џенифер Анистон

Џорџ Клуни има тајна мисија: Сака да ги спои Бред Пит и Џенифер Анистон

Неговиот план започнал така што поранешните сопружници ги поканил да одат со него и со неговата сопруга Амал (41) на тајно патување во Рим. По 14 години откако актерот Бред Пит (55) и актерката Џенифер Анистон (50) се разведоа, се чини дека нивниот пријател Џорџ Клуни (58) има нешто во план. Се шпекулира дека Клуни сам себе си задал мисија повторно

Клуни одлучи да ги смири Анистон и Бред.

Клуни одлучи да ги смири Анистон и Бред.

Поминаа 14 години од разводот на Бред Пит и Џенифер Анистон, но изгледа на нивниот заеднички пријател, Џорџ Клуни, тоа ништо не му значи, бидејќи решил да им обезбеди нова шанса, а за тоа има и генијален план. Тој ги повикал поранешните сопружници на тајно патување во Рим со него и неговата сопруга Амал, но за Бред Пит и Џенифер Анистон обезбедил приватна

Џорџ Клуни има мисија! Решил да ги смири Бред Пит и Џенифер Анистон, па ги испратил на патување! Не му е грижа што се развеле пред 14 години

Џорџ Клуни има мисија! Решил да ги смири Бред Пит и Џенифер Анистон, па ги испратил на патување! Не му е грижа што се развеле пред 14 години

ИЗВОР Скопје24 | јули 14, 2019 Поминаа 14 години од разводот на Бред Пит и Џенифер Анистон, но изгледа на нивниот заеднички пријател, Џорџ Клуни, тоа ништо не му значи, бидејќи решил да им обезбеди нова шанса, а за тоа има и генијален план. Тој ги повикал поранешните сопружници на тајно патување во Рим со него и неговата сопруга Амал, но за Бред Пит

Џорџ Клуни има мисија! Решил да ги смири Бред Пит и Џенифер Анистон, па ги испратил на патување! Не му е грижа што се развеле пред 14 години

Џорџ Клуни има мисија! Решил да ги смири Бред Пит и Џенифер Анистон, па ги испратил на патување! Не му е грижа што се развеле пред 14 години

Поминаа 14 години од разводот на Бред Пит и Џенифер Анистон, но изгледа на нивниот заеднички пријател, Џорџ Клуни, тоа ништо не му значи, бидејќи решил да им обезбеди нова шанса, а за тоа има и генијален план. Тој ги повикал поранешните сопружници на тајно патување во Рим со него и неговата сопруга Амал, но за Бред Пит и Џенифер Анистон обезбедил приватна

Џорџ Клуни во мисија да ги спои Бред Пит и Џенифер

Џорџ Клуни во мисија да ги спои Бред Пит и Џенифер

По четиринаесет години од разводот на американскиот актер Бред Пит (55) и актерката Џенифер Анистон (50), нивниот пријател Џорџ Клуни (58) си зададе мисија повторно да ги обедини, пренесува „Мирор“. Неговиот план започна така што ги покани поранешните брачни партнери да одат со него и неговата сопруга Амал (41) на тајно патување во Рим. Причината за

Џорџ Клуни во мисија да ги спои Бред Пит и Џенифер

Џорџ Клуни во мисија да ги спои Бред Пит и Џенифер

По четиринаесет години од разводот на американскиот актер Бред Пит (55) и актерката Џенифер Анистон (50), нивниот пријател Џорџ Клуни (58) си зададе мисија повторно да ги обедини, пренесува „Мирор“. Неговиот план започна така што ги покани поранешните брачни партнери да одат со него и неговата сопруга Амал (41) на тајно патување во Рим. Причината за

Џорџ Клуни сака да ги спои Бред Пит и Џенифер Анистон

Џорџ Клуни сака да ги спои Бред Пит и Џенифер Анистон

Актерот Џорџ Клуни сака повторно да ги спои Бред Пит и Џенифер Анистон пишуваат светските медиуми. Актерот има план и мисија да почне да ги кани поранешните сопружници да доаѓаат со него и неговата сопруга Амал на тајно патување во Рим. По четрнаесет години, откако американскиот актер Бред Пит и неговата колешка Џенифер Анистон се разведоа, Клуни бара

Џорџ Клуни во мисија да ги спои Бред Пит и Џенифер

Џорџ Клуни во мисија да ги спои Бред Пит и Џенифер

По четиринаесет години од разводот на американскиот актер Бред Пит (55) и актерката Џенифер Анистон (50), нивниот пријател Џорџ Клуни (58) си зададе мисија повторно да ги обедини, пренесува „Мирор“. Неговиот план започна така што ги покани поранешните брачни партнери да одат со него и неговата сопруга Амал (41) на тајно патување во Рим. Причината за

Џорџ Клуни сака да ги спои Бред Пит и Џенифер Анистон

Џорџ Клуни сака да ги спои Бред Пит и Џенифер Анистон

Актерот Џорџ Клуни сака повторно да ги спои Бред Пит и Џенифер Анистон пишуваат светските медиуми. Актерот има план и мисија да почне да ги кани поранешните сопружници да доаѓаат со него и неговата сопруга Амал на тајно патување во Рим. По четрнаесет години, откако американскиот актер Бред Пит и неговата колешка Џенифер Анистон се разведоа, Клуни бара