притисни ентер »

Како да ги вметнете шорцевите во есенскиот изглед
Како да ги вметнете шорцевите во есенскиот изглед

Како да ги вметнете шорцевите во есенскиот изглед

Шорцевите беа најчест избор за светските инфлуенсерки уште минатата година, а особен хит беа и ова лето. И тоа во секоја верзија (бермуди, бициклистички, тексас), се појавија во различни комбинации за различни пригоди. Покрај тоа, шорцевите може да се носат на безброј различни начини – со јакна, мантил, хулахопки и чизми во текот на зимата, но исто

Како да ги вметнете шорцевите во есенскиот изглед

Како да ги вметнете шорцевите во есенскиот изглед

Шорцевите беа најчест избор за светските инфлуенсерки уште минатата година, а особен хит беа и ова лето. И тоа во секоја верзија (бермуди, бициклистички, тексас), се појавија во различни комбинации за различни пригоди. Покрај тоа, шорцевите може да се носат на безброј различни начини – со јакна, мантил, хулахопки и чизми во текот на зимата, но исто