притисни ентер »

Преминот од аналогна во дигитална ера не подразбира само технолошки иновации
Преминот од аналогна во дигитална ера не подразбира само технолошки иновации

Преминот од аналогна во дигитална ера не подразбира само технолошки иновации

Денес, во ерата на апсолутната медијализација и силен технолошки подем, кога во современиот микрочип на мал простор може да се сместат милијарди информации, теоретски и практично достапни секому и во секој миг…, и во тој бескрај од временска и просторна истодобност, журнализмот и медиумите стануваат продолжен простор, паралелна стварност од која многупати