притисни ентер »

Поканата за членство во НАТО – главна тема во дневниот печат

Поканата за членство во НАТО – главна тема во дневниот печат

Поканата за членство што Македонија ја доби на Самитот на НАТО во Брисел е главна тема во сите македонски медиуми. НАТО, НАТО, НАТО... И некој што сака и некој што не сака да го слушне ова име - ќе го прочита. Во електронските изданија на печатените медиуми доминира веста од Брисел дека Република Македонија доби официјалната покана да ја почне процедурата

Мисајловски: Наместо аплауз, Македонија со оваа Влада издвојува уште еден пораз

Мисајловски: Наместо аплауз, Македонија со оваа Влада издвојува уште еден пораз

-Наместо аплауз, Македонија со оваа Влада издвојува уште еден пораз. Условена, наместо чиста покана за НАТО и држава заложник на штетниот договор на оваа Влада. Треба реално гледање на работите и ниту една лажна еуфорија не го покрива лошиот живот на граѓаните. За да се подобри тоа, не се потребни розевите очила на власта, туку многу РАБОТА каква за

ВМРО-ДПМНЕ не ја признава поканата од НАТО

ВМРО-ДПМНЕ не ја признава поканата од НАТО

Наместо аплауз, Македонија со оваа Влада издвојува уште еден пораз. Условена, наместо чиста покана за НАТО и држава заложник на штетниот договор на оваа Влада, напиша потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски на својот Фејсбук профил. -Треба реално гледање на работите и ниту една лажна еуфорија не го покрива лошиот живот на граѓаните. За да

ВМРО-ДПМНЕ: министерот Димитров да поднесе оставка

ВМРО-ДПМНЕ: министерот Димитров да поднесе оставка

„Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско“, ова се наведува цо соопштението на ВМРО ДПМНЕ во кое, меѓу другото, се оценува дека македонската дипломатија крахираше и за тоа мора да се понесе одговорност. „Токму затоа, како прв

ВМРО-ДПМНЕ: „Прв чекор на власта е оставка на Никола Димитров кој што заедно со Зоран Заев ја донесоа државата во ќорсокак“

ВМРО-ДПМНЕ: „Прв чекор на власта е оставка на Никола Димитров кој што заедно со Зоран Заев ја донесоа државата во ќорсокак“

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско. – вели Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. Денеска Македонија не доби аплаузи, денеска Македонија доби шамари. Токму затоа, како прв чекор на власта е оставка на Никола Димитров

ВМРО-ДПМНЕ: „Прв чекор на власта е оставка на Никола Димитров кој што заедно со Зоран Заев ја донесоа државата во ќорсокак“

ВМРО-ДПМНЕ: „Прв чекор на власта е оставка на Никола Димитров кој што заедно со Зоран Заев ја донесоа државата во ќорсокак“

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско. – вели Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. Денеска Македонија не доби аплаузи, денеска Македонија доби шамари. Токму затоа, како прв чекор на власта е оставка на Никола Димитров

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско. Македонската дипломатија крахираше и за тоа мора да се понесе одговорност. Како што нема резултати во ниеден реален сектор во животот, нема во економијата, здравството, образованието,

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

ВМРО-ДПМНЕ: Македонската дипломатија крахираше и мора да понесе одговорност

Македонија не доби ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија. Македонија со СДСМ доживува вистинско дипломатско фијаско. Македонската дипломатија крахираше и за тоа мора да се понесе одговорност. Како што нема резултати во ниеден реален сектор во животот, нема во економијата, здравството, образованието,

Мисајловски: Условена наместо чиста покана за НАТО и држава заложник на штетниот договор на Заев

Мисајловски: Условена наместо чиста покана за НАТО и држава заложник на штетниот договор на Заев

Наместо аплауз, Македонија со оваа Влада издвојува уште еден пораз. Условена, наместо чиста покана за НАТО и држава заложник на штетниот договор на оваа Влада, напиша потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски на својот Фејсбук профил. -Треба реално гледање на работите и ниту една лажна еуфорија не го покрива лошиот живот на граѓаните. За да