притисни ентер »

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство
Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Заврши целосната исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2021, а исплатени се вкупно 1,3 милијарда денари на сметките на 17 илјади тутунопроизводители, соопшти Министерството. Појаснуваат дека процедурата со која тутунарите ја добија оваа финансиската поддршка почна веднаш кога пратениците во Собранието ја деблокираа законската измена во Законот

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Заврши целосната исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2021, а исплатени се вкупно 1.3 милијарди денари на сметките на 17 илјади тутунопроизводители, соопшти ресорното министерство. var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]); Појаснуваат дека процедурата со

Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17.000 тутунари за 2021 година

Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17.000 тутунари за 2021 година

Заврши целосната исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2021, а исплатени се вкупно 1.3 милијарди денари на сметките на 17 илјади тутунопроизводители, информираат од Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство. Процедурата со која тутунарите ја добија оваа финансиската поддршка започна веднаш откако пратениците во Собранието

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Заврши целосната исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2021, а исплатени се вкупно 1.3 милијарди денари на сметките на 17 илјади тутунопроизводители, соопшти ресорното министерство. Појаснуваат дека процедурата со која тутунарите ја добија оваа финансиската поддршка започна веднаш откако пратениците во Собранието ја одблокираа законската

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Целосно исплатени субвенциите за тутун, објави Министерството за земјоделство

Заврши целосната исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2021, а исплатени се вкупно 1.3 милијарди денари на сметките на 17 илјади тутунопроизводители, соопшти ресорното министерство. Појаснуваат дека процедурата со која тутунарите ја добија оваа финансиската поддршка започна веднаш откако пратениците во Собранието ја одблокираа законската

МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17 000 тутунари за 2021 година

Заврши целосната исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2021, а исплатени се вкупно 1.3 милијарди денари на сметките на 17 илјади тутунопроизводители, информираат од Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство. Процедурата со која тутунарите ја добија оваа финансиската поддршка започна веднаш откако пратениците во Собранието

МЗШВ: 1.3 милијарди денари финансиска поддршка за 17.000 тутунари

МЗШВ: 1.3 милијарди денари финансиска поддршка за 17.000 тутунари

Заврши целосната исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2021, а исплатени се вкупно 1.3 милијарди денари на сметките на 17 илјади тутунопроизводители. Процедурата со која тутунарите ја добија оваа финансиската поддршка започна веднаш откако пратениците во Собранието ја одблокираа законската измена во законот за земјоделство и рурален развој,

МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17.000 тутунари за 2021

МЗШВ: Исплатени 1,3 милијарди денари субвенции на 17.000 тутунари за 2021

Заврши целосната исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2021, а исплатени се вкупно 1.3 милијарди денари на сметките на 17 илјади тутунопроизводители. Процедурата со која тутунарите ја добија оваа финансиската поддршка започна веднаш откако пратениците во Собранието ја одблокираа законската измена во законот за земјоделство и рурален развој,

За 2021 година исплатени 1,3 милијарди денари субвенции за тутун

За 2021 година исплатени 1,3 милијарди денари субвенции за тутун

Заврши целосната исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2021, а исплатени се вкупно 1,3 милијарди денари на сметките на 17 илјади тутунопроизводители, соопшти Министерството за земјоделство. Заврши целосната исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2021, а исплатени се вкупно 1,3 милијарди денари на сметките на 17 илјади тутунопроизводители,

ТУТУНАРИТЕ ГИ ДОБИЈА СУБВЕНЦИИТЕ Почнува исплатата на поддршката за вештачко ѓубре

ТУТУНАРИТЕ ГИ ДОБИЈА СУБВЕНЦИИТЕ Почнува исплатата на поддршката за вештачко ѓубре

Заврши целосната исплатата на субвенциите за тутунот од реколтата 2021, а исплатени се вкупно 1,3 милијарди денари на сметките на 17 илјади тутунопроизводители, информираат од Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство. Од МЗШВ велат дека исплатата на субвенциите задоцнила  бидејќи процесот на донесување на оваа законска измена во Собранието