притисни ентер »

Зошто „Америка на прво место“ значи „обединета Европа“

Зошто „Америка на прво место“ значи „обединета Европа“

Ги Верхофстад Еден од клучните аргументи како поддршка за повлекувањето на Велика Британија од ЕУ е дека државата ќе може да преговара за подобри трговски договори со другите држави, па дури и со Европа, ако е посебна. Според поддржувачите на брегзит, како што е британскиот министер за надворешни работи Борис Џонсон, поради тоа што меѓу членките на

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Европската комисија размислува да воведе визи за Британците за влез во Европска унија, открива внатрешен документ на европската извршна власт, објавен од страна на „Политико Европа“. Како што јави дописничката на МИА од Брисел, текстот им бил презентиран на европратениците и нагласува дека по завршувањето на транзициската фаза на Брегзит (2021 година)

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

вропската комисија размислува да воведе визи за Британците за влез во Европска унија, открива внатрешен документ на европската извршна власт, објавен од страна на „Политико Европа". Како што јави дописничката на МИА од Брисел, текстот им бил презентиран на европратениците и нагласува дека по завршувањето на транзициската фаза на Брегзит (2021 година)

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

вропската комисија размислува да воведе визи за Британците за влез во Европска унија, открива внатрешен документ на европската извршна власт, објавен од страна на „Политико Европа". Како што јави дописничката на МИА од Брисел, текстот им бил презентиран на европратениците и нагласува дека по завршувањето на транзициската фаза на Брегзит (2021 година)

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Брисел, 21 јуни 2018 (МИА) - Европската комисија размислува да воведе визи за Британците за влез во Европска унија, открива внатрешен документ на европската извршна власт, објавен од страна на „Политико Европа“. Како што јави дописничката на МИА од Брисел, текстот им бил презентиран на европратениците и нагласува дека по завршувањето на транзициската

По Брегзит ЕУ ќе им воведе визи за Британците?

По Брегзит ЕУ ќе им воведе визи за Британците?

Европската комисија размислува да воведе визи за Британците за влез во Европска унија, открива внатрешен документ на европската извршна власт, објавен од страна на „Политико Европа“. Како што јави дописничката на МИА од Брисел, текстот им бил презентиран на европратениците и нагласува дека по завршувањето на транзициската фаза на Брегзит (2021 година)

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Европската комисија размислува да воведе визи за Британците за влез во Европска унија, открива внатрешен документ на европската извршна власт, објавен од страна на „Политико Европа“. Како што јави дописничката на МИА од Брисел, текстот им бил презентиран на европратениците и нагласува дека по завршувањето на транзициската фаза на Брегзит (2021 година)

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Европската комисија размислува да воведе визи за Британците за влез во Европска унија, открива внатрешен документ на европската извршна власт, објавен од страна на „Политико Европа“. Како што јави дописничката на МИА од Брисел, текстот им бил презентиран на европратениците и нагласува дека по завршувањето на транзициската фаза на Брегзит (2021 година)

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Можно ЕУ да воведе визи за Британците по Брегзит

Европската комисија размислува да воведе визи за Британците за влез во Европска унија, открива внатрешен документ на европската извршна власт, објавен од страна на „Политико Европа“. Како што јави дописничката на МИА од Брисел, текстот им бил презентиран на европратениците и нагласува дека по завршувањето на транзициската фаза на Брегзит (2021 година)

По Брегзит и Британците со визи во Европската унија

По Брегзит и Британците со визи во Европската унија

Европската комисија размислува да воведе визи за Британците за влез во Европска унија, открива внатрешен документ на европската извршна власт. Европската комисија размислува да воведе визи за Британците за влез во Европска унија, открива внатрешен документ на европската извршна власт, објавен од страна на „Политико Европа“. Како што јави дописничката