притисни ентер »

Русија задоволна од ветото на Макрон за Северна Македонија и Албанија
Русија задоволна од ветото на Макрон за Северна Македонија и Албанија

Русија задоволна од ветото на Макрон за Северна Македонија и Албанија

Рускиот амбасадор во ЕУ Владимир Чижов го поздрави противењето на францускиот претседател Емануел Макрон кон проширувањето на унијата, што покажува како Кремљ ја користи „деструктивната политика“ на францускиот претседател за истакнување на поделбите меѓу европските сојузници, пишува весникот „Фајненшл тајмс“. Според Чижов, Макрон има „причина“ кога

Русија задоволна од ветото на Макрон за Македонија и Албанија

Русија задоволна од ветото на Макрон за Македонија и Албанија

Рускиот амбасадор во ЕУ, Владимир Чижов го поздрави противењето на францускиот претседател Емануел Макрон кон проширувањето на унијата, што покажува како Кремљ ја користи „деструктивната политика“ на францускиот претседател за истакнување на поделбите меѓу европските сојузници, пишува весникот „Фајненшл тајмс“. Според Чижов, Макрон има „причина“ кога

Русија задоволна од ветото на Макрон за Македонија и Албанија

Русија задоволна од ветото на Макрон за Македонија и Албанија

Рускиот амбасадор во ЕУ Владимир Чижов го поздрави противењето на францускиот претседател Емануел Макрон кон проширувањето на унијата, што покажува како Кремљ ја користи „деструктивната политика" на францускиот претседател за истакнување на поделбите меѓу европските сојузници, пишува весникот „Фајненшл тајмс". Според Чижов, Макрон има „причина" кога

Чижов: Да се каже дека Северна Македонија и Албанија се подготвени за членство во ЕУ е гpубo претерување

Чижов: Да се каже дека Северна Македонија и Албанија се подготвени за членство во ЕУ е гpубo претерување

81 Споделувања Share Tweet Добри сме за во Евроазиската унија, ама не сме добри за ЕУ, се чини дека е пораката на рускиот долгогодишен амбасадор во Европската унија – Владимир Чижов, кој во интервју за „Financial Times“ го поздрави „противењето“ на францускиот претседател Емануел Макрон за проширување на Европската унија. Во интервјуто Чижов вели дека

Русија задоволна од ветото на Макрон за Северна Македонија и Албанија

Русија задоволна од ветото на Макрон за Северна Македонија и Албанија

Рускиот амбасадор во ЕУ Владимир Чижов го поздрави противењето на францускиот претседател Емануел Макрон кон проширувањето на унијата, што покажува како Кремљ ја користи „деструктивната политика” на францускиот претседател за истакнување на поделбите меѓу европските сојузници, пишува весникот „Фајненшл тајмс”. Според Чижов, Макрон има „причина” кога

Рускиот амбасадор во ЕУ: Задоволни сме од ветото на Макрон за Македонија и Албанија

Рускиот амбасадор во ЕУ: Задоволни сме од ветото на Макрон за Македонија и Албанија

Според Чижов, Макрон има „причина" кога вели дека ЕУ треба прво да се справи со тензиите меѓу своите земји членки, пред да почне преговори за пристапување со  Македонија и Албанија. Рускиот амбасадор во ЕУ Владимир Чижов го поздрави противењето на францускиот претседател Емануел Макрон кон проширувањето на унијата, што покажува како Кремљ ја користи

Русија задоволна од ветото на Макрон за Северна Македонија и Албанија

Русија задоволна од ветото на Макрон за Северна Македонија и Албанија

Рускиот амбасадор во ЕУ Владимир Чижов го поздрави противењето на францускиот претседател Емануел Макрон кон проширувањето на унијата, што покажува како Кремљ ја користи „деструктивната политика“ на францускиот претседател за истакнување на поделбите меѓу европските сојузници, пишува весникот „Фајненшл тајмс“. Според Чижов, Макрон има „причина“ кога

Русија задоволна од ветото на Макрон за С.Македонија и Албанија

Русија задоволна од ветото на Макрон за С.Македонија и Албанија

Рускиот амбасадор во ЕУ Владимир Чижов го поздрави противењето на францускиот претседател Емануел Макрон кон проширувањето на унијата, што покажува како Кремљ ја користи „деструктивната политика“ на францускиот претседател за истакнување на поделбите меѓу европските сојузници, пишува весникот „Фајненшл тајмс“. Според Чижов, Макрон има „причина“ кога

Русија задоволна од ветото на Макрон за Северна Македонија и Албанија

Русија задоволна од ветото на Макрон за Северна Македонија и Албанија

Рускиот амбасадор во ЕУ Владимир Чижов го поздрави противењето на францускиот претседател Емануел Макрон кон проширувањето на унијата, што покажува како Кремљ ја користи „деструктивната политика“ на францускиот претседател за истакнување на поделбите меѓу европските сојузници, пишува весникот „Фајненшл тајмс“. Според Чижов, Макрон има „причина“ кога

ФАЈНЕНШЛ ТАЈМС: Русија задоволна од вeтoтo на Макрон за С Македонија и Албанија

ФАЈНЕНШЛ ТАЈМС: Русија задоволна од вeтoтo на Макрон за С Македонија и Албанија

– Рускиот амбасадор во ЕУ Владимир Чижов го поздрави противењето на францускиот претседател Емануел Макрон кон проширувањето на унијата, што покажува како Кремљ ја користи „деструктивната политика“ на францускиот претседател за истакнување на поделбите меѓу европските сојузници, пишува весникот „Фајненшл тајмс“. Според Чижов, Макрон има „причина“ кога