притисни ентер »

Starlink сателит во пламен влезе во атмосферата на Земјата
Starlink сателит во пламен влезе во атмосферата на Земјата

Starlink сателит во пламен влезе во атмосферата на Земјата

Британците го предупредиле народот дека денес на небото ќе можат да видат сателит кој со пламен влегол во Земјината атмосфера. „Старлинк сателитот повторно влезе во Земјината атмосфера, но постои мала веројатност дека ќе ‘гори’ над Британија”, напиша британската вселенска агенција на Твитер. Велат дека шансите се мали да предизвика било каква штета

Starlink сателит во пламен влезе во атмосферата на Земјата

Starlink сателит во пламен влезе во атмосферата на Земјата

Британците го предупредиле народот дека денес на небото ќе можат да видат сателит кој со пламен влегол во Земјината атмосфера. „Старлинк сателитот повторно влезе во Земјината атмосфера, но постои мала веројатност дека ќе ‘гори’ над Британија”, напиша британската вселенска агенција на Твитер. Велат дека шансите се мали да предизвика било каква штета

Starlink сателит во пламен влезе во атмосферата на Земјата

Starlink сателит во пламен влезе во атмосферата на Земјата

Британците го предупредиле народот дека денес на небото ќе можат да видат сателит кој со пламен влегол во Земјината атмосфера. „Старлинк сателитот повторно влезе во Земјината атмосфера, но постои мала… Текстот Starlink сателит во пламен влезе во атмосферата на Земјата е превземен од USB.mk . The post Starlink сателит во пламен влезе во атмосферата