притисни ентер »

Моден водич: Како да се носите како Том Хиделстон
Моден водич: Како да се носите како Том Хиделстон

Моден водич: Како да се носите како Том Хиделстон

Британците се способни за доста работи. Чај, квалитетен појадок, емоционална репресија и секако добар стил. Британците се едни од творците на една цела гранка во светот на модата, бидејќи до ден денес тие се препознатливи по нивниот британски стил кој што е омилен на многу мажи низ светот. Том Хидлстон е британска и светска икона која има афинитет