притисни ентер »

Дел од Општина Центар утре без вода
Дел од Општина Центар утре без вода

Дел од Општина Центар утре без вода

Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата. /МИА

Утре без вода ќе биде дел од Општина Центар

Утре без вода ќе биде дел од Општина Центар

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ” бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата. Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор со редакцијата

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ“ бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата.

Дел од Општина Центар утре без вода

Дел од Општина Центар утре без вода

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ“ бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата.

Дел од Општина Центар утре без вода

Дел од Општина Центар утре без вода

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ” бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата.

Ова е улицата каде утре ќе нема вода

Ова е улицата каде утре ќе нема вода

На ден 15.08.2019г поради уличен дефект од ф-80мм на ул.Антонио Грубјешиќ 10,прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица од 09:00ч до завршување.

Дефектот на ул. Усје е саниран

Дефектот на ул. Усје е саниран

Јавното претпријатие Водовод и канализација ги информира граѓаните дека дефектот на ул.1 Усје (50 метри после детско игралиште), дефектот е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 14:00ч завршено.

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода

Наполнете си шишиња: Улица во Скопје ќе остане без вода Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ“ бр.10 утре од 9 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради санирање уличен дефект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата.

УТРЕ ПPЕКИНИ ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО: Делови од Скопје утре ќе останат без вода

УТРЕ ПPЕКИНИ ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО: Делови од Скопје утре ќе останат без вода

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Антоние Грубишиќ“ бр.10 утре од 9 часот ќе имаат пpекин во водоснабдувањето. Како што соопшти РЦУК – Скопје, прекинот е поради саниpање уличен дeфект на истата улица. Жителите ќе останат без вода се до завршување на интервенцијата.