притисни ентер »

Општина Илинден се подготвува за изградба на втората фаза од спортско-рекреативниот парк „Илинден“
Општина Илинден се подготвува за изградба на втората фаза од спортско-рекреативниот парк „Илинден“

Општина Илинден се подготвува за изградба на втората фаза од спортско-рекреативниот парк „Илинден“

Општина Илинден се подготвува за изградба на втората фаза од спортско-рекреативниот парк „Илинден“ кој ќе се протега по должина на пешачко-велосипедската патека која ги поврзува населените места Илинден, Марино и Кадино. Се предвидува изградба на лавиринт со природна ограда, потоа шаховско поле со големи фигури, катче со детски реквизити, како и дел

Во новиот парк ќе има лавиринт со природна ограда, простор за шах, место за вежбање, скејтборд…

Во новиот парк ќе има лавиринт со природна ограда, простор за шах, место за вежбање, скејтборд…

Општина Илинден се подготвува за изградба на втората фаза од спортско-рекреативниот парк „Илинден“ кој ќе се протега по должина на пешачко-велосипедската патека која ги поврзува населените места Илинден, Марино и Кадино. Се предвидува изградба на лавиринт со природна ограда, потоа шаховско поле со големи фигури, катче со детски реквизити, како и дел