притисни ентер »

Зимска школа „Библиоарт“ во штипската библиотека
Зимска школа „Библиоарт“ во штипската библиотека

Зимска школа „Библиоарт“ во штипската библиотека

Во Националната установа универзитетска библиотека (НУУБ) „Гоце Делчев“ во Штип од понеделник почнува зимската школа „Библиоарт“, што на учениците од основните и средни училишта ќе им понуди низа на креативни работилници, но и забава за време на зимскиот распуст. Вилма Јованова вработена во НУУБ „Гоце Делчев“ – Штип вели дека школата, што годинава

Зимска школа „Библиоарт“ во штипската библиотека

Зимска школа „Библиоарт“ во штипската библиотека

Во Националната установа универзитетска библиотека (НУУБ) „Гоце Делчев“ во Штип од понеделник почнува зимската школа „Библиоарт“, што на учениците од основните и средни училишта ќе им понуди низа на креативни работилници, но и забава за време на зимскиот распуст.