притисни ентер »

Реакцијата на момче со Даунов синдром кога дознава дека ќе оди во Дизниленд ќе ви го разубави денот
Реакцијата на момче со Даунов синдром кога дознава дека ќе оди во Дизниленд ќе ви го разубави денот

Реакцијата на момче со Даунов синдром кога дознава дека ќе оди во Дизниленд ќе ви го разубави денот

ИЗВОР Скопје24 | јануари 12, 2019 Неизмерна радост се чита на лицето на момче кое дознава дека ќе оди во Дизниленд. Видеото од среќниот момент го објави неговата мајка Алетија и веднаш стана вирален хит, а многумина побрзаа да искоментираат дека им го разубавило денот. Алекс, кој има Даунов синдром, имаше можност да ужива во забавниот парк, а многу

Блика од радост: Реакцијата на момче со Даунов ...

Блика од радост: Реакцијата на момче со Даунов ...

Неизмерна радост се чита на лицето на момче кое дознава дека ќе оди во Дизниленд. Видеото од среќниот момент го објави неговата мајка Алетија и веднаш стана вирален хит, а многумина побрзаа да искоментираат дека им го разубавило денот. Алекс, кој има Даунов синдром, имаше можност да ужива во забавниот парк, а многу од вработените се потрудија да му